Борисов: Мотивът да обявя ден на траур е, че Пламен проля своята кръв

  • 06 март 2013 14:10

  • 10356
  • 75
Борисов: Мотивът да обявя ден на траур е, че Пламен проля своята кръв
©

"Единствената причина да подадем оставка, е да не се пролее и капка кръв. И затова мотивът за траура е този, че този човек, Пламен, проля своята и затова сме го взели като решение." Това заяви министър-председателят в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешното правителствено заседание, съобщиха от правителствената пресслужба.

„Защото той имаше кауза, и затова вчера взех това решение, което вие подкрепихте, разбира се, да обявим днес ден на траур. Такива има, мисля, два случая, в които е обявявано за един човек траур в държавата. Този човек имаше кауза. Аз много внимателно слушах, когато говореха неговите приятели. Не го познавам, но този човек е отишъл да търси някаква справедлива кауза, това, което всъщност ние винаги сме искали.

Властта е на хората, те излъчват управлението, то трябва да бъде такова, че хората да са доволни. Това можем да направим само в този момент за него. А оттук нататък всички други да си направят изводи“, допълни Борисов.

За ужас на враговете, съм добре. Това е заявил премиерът в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на днешното последно правителствено заседание, стана ясно от стенограмата, публикувана на сайта на Министерски съвет. „Вече си правя разходки по час време, час и нещо. Надявам се тук до седмица да съм стабилизиран, така че няма да им доставим това удоволствие в никакъв случай. Аз винаги съм работил за кауза с душа и със сърце и затова така ми се отрази. Но истински искам България да продължи по пътя си и да се гради, а не да се руши и да се троши”, казва Борисов.

По повод решението на ГЕРБ да бъдат дадени около 4 милиона лева за ремонт и строителство на църкви, манастири и джамии от парите за предизборната кампания на партията, премиерът в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г казва: „От тази субсидия ние дадохме 1 млн. на Бисер, на Перник – пак 1 милион, за децата, за църкви. Така че ние тази субсидия - тези, които правят черен пиар срещу мене от Бивол, вол, крава – ние ги даваме за църкви, за джамии, за такава дейност. Нека да продължат да работят по същия начин и им пожелавам голям успех”.
Вицепремиерът и министър на финансите в оставка Симеон Дянков отбелязва, че спортният салон на ловешката езикова гимназия вече е изграден „до покрив”.

Последвайте канала на

10356 75

Коментари 75

Добави коментар
вили

2013.03.07 | 20:43

8
Вие безочливи и тъпи неосъзнати комунисти!Хубаво ,че Борисов ви даде самочувствие,да говорите и пишите каквото ви влезе в устата,можеше ли това да се случва при вашите другарчета....веднага отивате за безплатна храна на свинете.Народа ,които е преживял,комунизма и тройната ламя,няма да ви достави удоволствието да доогра.........Борисов е най-добрия,добросърдечен,милостив,но вие неможахте да го оцените.НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БОРИСОВ!!!-колкото и да не ви харесва!!!!!!
Тъп българин, но по умен и от най-умния гербараст

2013.03.07 | 23:54

75
Вило, куйво гербарска, вземи си премери кръвното налягане, че ще получиш апоплектичен удар от злоба към нормалните Българи, които се наситиха на "хубавиниите" на неототалитарния режим на боко Тъпата Банкянска Тиква! За мене вече е ясно, че тоя галфон (бб) е толкова прост, че може само да си мисли, че трябва СЕГА да направи остър ляв завой не за друго, ами поради факта, че хората трябва да бъдат подпомогнати не защото са БЕЗУМНО БЕДНИ, а защото видите ли били бедни и не могли да Му се наслаждават на грандиозните строежи, построени между другото ОСНОВНО с европейски пари - е бива да си прост като пън, ама толкова проста и заслепена муцуна начело на изпълнителната власт не бива - дори и в България! Българи, просветлете си съзнанието и активно се задействувайте СРЕЩУ тази мафиозна пасмина ГРОБ!!! Иначе от Европа ще ни оградят с 5 метрова стена и ще ни зазидат, да си измрем тук от клановост, мафиозност и корупция! Така да знаете!
нео

2013.03.07 | 23:54

74
Скъпи червени ГРОБАРСКИ платени драскачи,поздравления от щаба на ГРОБ,уятиво ви приканваме на задния вход на Министерски съвет,другарката Искра Фидосова ще раздава санджичи с кашкавал и автографи. А добрата новина е ,днес още 27 прасета са се присъединили към любимата ни партия ГРОБ.Радвайте се,от сигурен източник научихме че ще ни подкрепят и 32 кокошки токачки и три пуики.
XXL

2013.03.07 | 20:42

7
Към WC хартията на Борисов.... Кукло, говоря принципно,ако ти е ясно какво е това,не можеш да управляваш една държава отзад напред !!! Строиш магистрали....на кого от българите са нужни те,като нямаш пари за хляб,строиш физкултурни площадки...на кого са нужни,като нямаш пари да си платиш тока,строиш детски градини...на кого са нужни те,като нямаш пари за лекарства и т.н............
Харалампи Методиев - ТЪПАКА

2013.03.07 | 20:44

14
Харалампи Методиев изчезвай от този сайт подлога мръсна. ГЕРБ ще спечели, а ти ще си смучеш пръста!! Дерзайте нещастници. Айде по-бързо да идват изборите, за да се скриете пак в миша дупка всичките като спечели ГЕРБ!! САМО НАпреД!!
дон пепе

2013.03.07 | 23:54

73
Така си го засмукал на любимия ти Боко Тиквоко,да не вземеш да се задавиш,майка ти не те ли е учила че не се говори с пълна уста.И не се пали толкова ще взмеш да вдигнеш кръвното.
neugleden

2013.03.07 | 23:54

72
Историята учи и ние се учим от нея..когато човек отнеме собствения си живот недоволен от развитието на страната си,той е в историята-лека му пръст на човека който си даде живота срещу начина на управление през изминалите години,а това 4е използват смъртта му ''управляващите в оставка'' за персонални нужди,вече трябва да знаят че нито някой ще ги забрави а напротив,остават завинаги в историята...досега не е имало човек който открито да си е отнел живота заради Властта и Управлението в България...успех на ВластИмащите..В ПАМЕТ НА ПЛАМЕН...ПОКЛОН
Тревожа се

2013.03.07 | 23:53

71
Отива 6 часа. Дали ББ е наредил на слънцето да изгрее?
Бокуиц-психопата

2013.03.07 | 23:53

70
Никога не е вдигала кръвно тая гад мръсна-безчувственяшка ,това са долни лъжи!Лъже ни.....като един истински.... БУДА-ла
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.07 | 21:01

69
КАК Е ГРАДИШ БЪЛГАРИЯ БЕ ТИКВО?? С 200 ЕВРА СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА И С ТОВА ЧЕ СМЕ НАЙ БЕДНАТА НАЦИЯ В СВЕТА НАРАВНО СЪС СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ КАТО СОМАЛИЧ,ЗИМБАБВЕ,ЧАД,КАМЕРУН И НИГЕРИЯ ЛИ? С ТОВА ЧЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ИЗГОНИ НАД 350 000 МЛАДИ БЪЛГАРИ ЛИ? С ТОВА ЧЕ НАПРАВИ РЕАЛНАТА БЕЗРАБОТИЦА НАД 47 % И ЧЕ Я УКРИВАШ УМИШЛЕНО ЛИ?ЗА ТОВА ЧЕ ВСЕКИ ВТОРИ МЛАД БЪЛГАРИН ОТ 18-35 ГОДИНИ Е БЕЗРАБОТЕН И БЕЗРАБОТИЦАТА СРЕД МЛАДЕЖИТЕ Е НАД 60 % ЛИ? ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СИ ПОСТРОИЛ И ЕДНА ДЕЙСТВАЩА МАГИСТРАЛА И КАТО ТРЪГНЕШ ПО МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ КЪМ СОФИЯ ПЪТЯ Е ЦЕЛИЯ В ДУПКИ ЛИ? КЪДЕ СА ТИ ПЪТИЩАТА БЕ ЛЪЖЕЦ,КЪДЕ СА ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА,КЪДЕ СА РАБОТНИТЕ МЕСТА,ЗАЩО ЗАЗДРАВИ МОНОПОЛИТЕ,ЗАЩО УВЕЛИЧИ КОНТРАБАНДАТА,ЗАЩО ОТГОВАРЯШ ЗА НАРКОТРАФИКА В БЪЛГАРИЯ,КАКВО СТАНА С ПАШАТА,МАДЖО И БИРАТА? НЕЩАСТЕН ЦЪРВУЛ...НАРОДА ТИ ИСКА ГЛАВАТА....ТИ СИ ЗА БЕСИЛОТО,А НЕ ДА ИСКАШ ПАК ДА ТЕРОРИЗИРАШ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МРЪСЕН КОМУНИСТ БАНДИТ БОКЛУК
1948 сектор Г

2013.03.07 | 21:00

68
160 дк. от летище София ГЕРБ даде на ТИМ...Това също е кауза..

2013.03.07 | 21:00

67
Глупаци сте си вие! И няма лек за вас!
weeaw

2013.03.07 | 20:59

60
явно хората са се трогнали от смърта на тия момчета. вижте има някакъв таем комитет и обръщение на анонимните. http://anonnews.org/forum/post/23214
Ivailo

2013.03.07 | 21:00

66
прочетете коментар N1, тва ми звучи като единственната надежда на страната.
Ivailo

2013.03.07 | 05:38

2
Кой нормален човек ще щракне МИНУС на коментар номер 1. Изглежда си имаме нов комитет и хора като Левски се появяват отново. а нашите "дугари" и "другарки" щракат минуси като гадни еничари. Предлагам най-накрая да се обединим около казаута на този комитет, защото от това дето прочетох, изпраща всички виновни за прехода в 9-та глуха. Да им помогнем на тези българи юнаци!
sisko

2013.03.07 | 05:38

1
Това което пише в този сайт са пълни глупости,да не би да ви харесва американския модел...ха-ха..за каква демокрация та те са окупаторите и агресорите,забравихте да споменете и герб в списъка със забранените депутати и последно това не са май анонимните.
магнус

2013.03.07 | 20:59

65
Тотален лицемер! Подаде си оставката за да си прикрие бакиите, а сега си прави и ПР за сметка на мъртвото момче!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини