Откриха убито бременно момиче в София (обновена+видео)

  • 06 март 2013 10:42

  • 22936
  • 22
Откриха убито бременно момиче в София (обновена+видео)
© Булфото

20-годишна жена е открита мъртва в София, съобщиха от СДВР.

Самоличността на жената е установена. Сигналът е подаден на тел. 112 вчера. Жената е открита в шахта в близост до ул. „Суходолска” в  Западен парк. Трупът е открит вчера от случайно минаваща жена.

Разкрито е убийството на 20-годишната жена в София, съобщиха от МВР. Петя Тодорова е убитото момиче в София, предаде репортер на novini.bg. Тя не се прибира вечерта на 4 март, не отговаря на мобилния си телефон и родителите й подават сигнал в 9-то районно полицейско управление в София.

Младата жена е забелязана на 4 март на обяд от баща си в района на кв. „Обеля”. Тогава е била с още две момчета. Няколко часа по-късно родителите започнали да я търсят. На 5 март сутринта е обявена за издирване и работата по издирването е започнала веднага.

Същата вечер тя е съобщила на приятеля си Емил /20 г./, че е бременна. Двамата си определят среща, за да решат как да действат. Емил А., заедно със свой приятел /М.М. на 23 години/, който също имал интимни отношения с Петя, решават да я убият същата вечер. Убийството става в кв. "Западен парк". Смъртта е настъпила вследствие на тежка мозъчно-черепна травма, съобщиха от МВР.

Пред полицаите момчетата са направили пълни самопризнания. Самото убийство е предварително планирано. Петя не е изнудвала приятеля си нито за пари, нито за каквото и да било, става ясно от думите на полицаите. Едното от момчетата е от ромски произход, уточняват от МВР.

Софийска градска прокуратура е повдигнала обвинения на задържаните за убийството на 20-годишната жена, съобщиха от пресцентъра на МВР. Двамата са криминално проявени: М.М. е регистриран в полицията за кражби, унищожаване и повреждане, а Е.А. - за кражби и наркотици, уточниха от СДВР.

Според събраните до този момент данни, престъплението е извършено на 4 март около 18.00 часа по особено жесток начин. На двамата е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за 72 часа.

Последвайте канала на

22936 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2015.07.24 | 00:15

22
Мали какви педали трябва да са тия да убият жена и то бременна Имало е и друга възможност -аборт !И какво ме интересува, че не можеш повече я се разкарай !

2015.07.24 | 00:15

21
Момичето са го убили двама - единия е бил БЪЛГАРИН, а вие пак само по циганите плюете... Защо така българина по-малко виновен ли е?
HAIO

2014.09.26 | 17:08

20
Вчера черните се вдигнаха на протест ли на бунт ли защото пазач е свършил работата си и е убил поредното черно крадливо изчадие! Днес за едно убито българско дете българите единствено ще си цъкаме и ще направим едно голямо нищо... ако в неделя някой се сети да насочи протеста(ако има такъв) към факултета ще направи нещо наистина добро за България пък една от причините за високия ток се крие и там!
Ghost

2014.09.26 | 17:08

19
Много ясно ,че е ром какъв да е. Паразитна нация всички са гилотината,как не се чу едно добро нещо за тях,голяма напаст.

2014.09.26 | 17:08

18
Едно голям игнор за всички знакови убийства както и за тези от битов характер и лов на убийците със затвор до живот без помилване !

2014.09.26 | 17:08

17
Не разбрахте ли, че само страха от смъртно наказание ще пресече подобни престъпления. Ама Европа, ама това онова- дрън дрън. Кажете го на близките на момичето. А хванат ли престъпника най-вероятно ще го пуснат. Ей писна ми от шибаната ни държава

2013.07.08 | 00:38

14
Защо пък смъртно наказание? Това е варващина и няма никаква полза да избиваш хора, когато си в демографска криза. За сметка на това икономиката ни е яко закъсала и безплатна/много ниско платена работна ръка би дошла добре. За всички престъпници 10 часов тежък принудителен труд. Заплащането - под формата на уютна топла килийка и необходимата дажба храна. Я си престави хубави гладки магистрали и пътища, преподредени новички тротоари - колко евтино ще ни излизат, ако вместо да храним затворническата паплач я впрегнем да рие чакълчета и да лее асфалт...Никакви субсииди за инфраструктира няма да са ни нужни.:) "Лежането" в затвора предполага ленност и което е по-лошо - контакти с други престъпници и обмяна на опит.
Гражданин на България

2013.03.12 | 09:31

4
"Едното от момчетата е от ромски произход, уточняват от МВР." "Двамата са криминално проявени: М.М. е регистриран в полицията за кражби, унищожаване и повреждане, а Е.А. - за кражби и наркотици, уточниха от СДВР." И какво правим сега? Пак цигани! Пак криминално проянени. Сега те са убийци. Онези дето днес протестират пред Съдебната палата да си налягат парцалите и да разберат най-после, че законите в България трябва да се спазват и от тях. Иначе - на сапун!

2013.07.16 | 12:44

16
Те законите в българия трябва да се спазват и от тях тук не споря, но трябва да се спазват и от нас. Охранителя който е убил циганчето не си е вършел работата,а е нарушил закона.

2013.07.08 | 00:38

15
Не мога да разбера глупавото мислене на тия 2 момчета, ама толкова е глупаво, че независимо дали си глупав или умен пак не можеш да разбереш логиката в действията им. Защо я убиват след като ще се предадат в полицията и ще бъдат белязани доживот? Защо са планирали да я убият след като няма да отричат и покрият следите си до последно...все едно гледам филма от глупав по глупав...
:-)

2013.03.12 | 09:38

11
Ми ти от циганин ум очакваш ли?

2013.03.14 | 14:58

13
БЕЗХАБЕРИЕТО НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТТА ПРОПИЛЕН РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ ЧАЛГА(БЕЗОТГОВОРНА) КУЛТУРА ТОВА СЪЗДАДОХМЕ САМИТЕ НИЕ КАТО ЕДНО ЦЯЛО(НЯМА БЪЛГАРИН НЯМА ЦИГАНИН) СЕГА ГЛЕДАМЕ ТИЯ ДЕЦА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕМ ДА ИМ ПОМОГНЕМ ЗАЩОТО С АРОГАНТНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ НАПОДОБЯВАЩО СЕЛСКИ ЦИНИЗЪМ ОБЕЗСМИСЛИХМЕ КУЛТУРАТА НА ДЕЦАТА СИ И НА ТЕХНИТЕ ДЕЦА НО НАЙ ЛОШОТО ЧЕ ТОВА ПОКОЛЕНИЕ ЩЕ СТАНЕ ЕДИН ДЕН НА 40 И НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ СКРУПУЛИ ИЛИ ЦЕННОСТИ ЩЕ ИЗБИВА ИЗНАСИЛВА .........ПРОМЕНЕТЕ СИ КУЛТУРАТА ЧАЛГА И СЕКС СЕКС И ЧАЛГА НЕ ВОДИ ДО НИКЪДЕ ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕЦАТА СИ СЕГА ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО

2013.03.12 | 09:42

12
Някои лумпени смятат ,че ГЕРБ пак е виновен с ББ и ЦЦ начело! Но си много прав в написаното по-долу..
НЕ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ,РАЗБЕРЕТЕ НИ!!!

2013.03.12 | 09:37

10
разбира се,че за окаяното ни състояние,мизерията и това,че нямаме вече лице на бели хора са виновни ЦИГАНИТЕ!!!!Докога ще ги храним и плащаме непосилни сметки на ток и вода , а те само се плодят и живеят прекрасно по цигански от помощи,крадат и убиват,рушат,защото те нямат манталитет да живеят човешки,не може държавата да ти дава нови жилища,а ти вътре в хола да си палиш огън????!!!Хора ,къде го има това,кажете в 21 век?!!КЪДЕ???!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини