Двама пребиха приятел след запой

  • 04 март 2013 10:30

  • 842
  • 0
Двама пребиха приятел след запой
©

Служители от РУП-Асеновград заловиха двама младежи, на 19 и 23 години, нанесли побой на свой познат тази нощ при пиянски скандал. Инцидентът е станал около 01.30 часа на ул."Цар Иван Асен II" в Асеновград.

Пострадалият е 25-годишен младеж. Двамата побойници са известни на полицията и осъждани. Битият е бил откаран за преглед в болница в Пловдив с фрактура на носа. Другите двама са задържани в ареста за 24 часа.

Трима души бяха ранени при скандал в неделя в Брезово. В махала извън регулацията на града възникнал спор за дворно място между съседи. В един момент кавгата прераснала в сбиване, при което 49-годишен мъж намушкал с нож в гърдите 32-годишния си комшия. Пострадалият е настанен в болница в Пловдив с опасност за живота. Самият нападател е с рана в областта на главата и след оказаната му медицинска помощ е бил изписан за домашно лечение. 29-годишен очевидец на скандала е с наранявания по главата, причинени с нож от 49-годишния. При извършения оглед ножът е иззет. Нападателят е задържан за 24 часа в ареста на РУП-Раковски.

Последвайте канала на

Novini.bg
842 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини