Двама загинаха на пътя Котел – Омуртаг

  • 01 март 2013 15:12

  • 1650
  • 0
Двама загинаха на пътя Котел – Омуртаг
©

Двама души са загинали и двама ранени при сблъсък между два автомобила на пътя Котел – Омуртаг, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за произшествието е подаден преди около час. Временно е затворен за движение път II-48 Котел-Омуртаг в района на Тича.

Два леки автомобила – Хюндай с хасковска регистрация и фолксваген със сливенска регистрация, са катастрофирали на пътя Котел – Омуртаг, на 2 км от село Тича. От фолксвагена има двама починали на място и двама тежко ранени, които са превозени до МБАЛ Сливен. Двамата - на 37 и 21 години, са приети в отделението по реанимация. Пациентите са със съчетани травми, с опасност за живота.

Водачът на Хюндая няма наранявания. Изпробван е на място за алкохол и е показал 2.42 промила. Пътят е затворен, но до един час ще бъде освободен.

Експерти извършват в момента оглед на мястото на катастрофата, съобщиха от ОДМВР - Сливен. Пътят към момента е затворен. От РУП-Котел съобщават, че до един час пътят ще е отворен за движение. В района няма възможност за обходни маршрути.

Последвайте канала на

1650 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини