Баба Марта ни посреща със слънце

  • 28 февруари 2013 17:56

  • 1551
  • 1
Баба Марта ни посреща със слънце
© Булфото

През нощта времето ще бъде ясно с минимални температури между минус 3° и 2°. Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от запад-северозапад. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 8° и 13°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

Над Черноморието ще е предимно слънчево със слаб вятър от запад, югозапад. Максималните температури там ще са около 9° - 11°. Температурата на морската вода е 5°- 6°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад, северозапад. Температурите ще се повишат и максималната на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - минус 3°.

През почивните дни ще има променлива облачност и на отделни места е възможно да превали слаб дъжд.

В събота вятърът от северозапад временно ще се усили, по-чувствително в Дунавската равнина. С него ще прониква по-студен въздух и температурите ще се понижават.

В понеделник ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над източните райони, но без валежи. Вятърът от северозапад отново ще се усили.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1551 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.03 | 18:06

1
Писна ми от тия езически дивотии- баба Марта, дядо Коледа и техния извратен "внук" "св." Валентин. Масова идиотизация на православното население. Отвсякъде взимаме само ненормалното. Резултатът е налице.

Добави коментар

Водещи новини