Плевнелиев свиква консултации за Обществения съвет към бъдещото служебно правителство

  • 28 февруари 2013 13:11

  • 1107
  • 2
Плевнелиев свиква консултации за Обществения съвет към бъдещото служебно правителство
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното свиква утре консултации за Обществения съвет към бъдещото служебно правителство.

На срещата представители на протестиращите граждани, на широк кръг граждански и браншови организации, синдикални и работодателски организации ще обсъдят бъдещите задачи и проект на Правила за устройството и дейността на Обществения съвет.

Правилата уреждат функциите и задачите на съвета, неговата структура и организацията на работата му към служебното правителство.

Съветът ще бъде консултативен орган за сътрудничество при вземане на решения, формиране на позиции и становища, приемане на инициативи от служебното правителство за развитие и водене на публичните политики в полза на българските граждани при спазване на принципите на публичност и прозрачност.

Последвайте канала на

1107 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.01 | 00:53

2
колко безсмислено звучи всичко това
Фичето

2013.03.01 | 00:53

1
НЕ НА БЕЗМИСЛЕНИТЕ ИЗБОРИ - РОСЕНЧО НЕ ЖЕЛАЯ ИЗБОРИ НА КОИТО НЯМА ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ - ИЗЛЕЗ С КАСКА НА ПЛОЩАДА ДА ТИ КАЖЕМ КАКВО ИСКАМЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини