Шуменският кмет се разсърди, не го поканили на първа копка

  • 18 юли 2011 16:37

  • 918
  • 1
Шуменският кмет се разсърди, не го поканили на първа копка
©

Това се казва в официално изявление на пресцентъра на кметството, разпространено до медиите.

"Считаме, че като домакин на общината, в която се намират и двете села, най-малкото градоначалникът би следвало да бъде уведомен от пресцентъра на областната администрация за премиерското посещение. Недоумяваме и от обясненията на шефа на "Автомагистрали "Черно море" Димчо Димов, че поканите са изпращани от АПИ по списък. От което става ясно, че името на шуменския кмет очевидно не присъства в него", пише в текста.

В писмото на община Шумен се посочва, че към този момент не им е ясно дали отказът да бъде поканен Красимир Костов е съгласуван с премиера Борисов.

От общинската администрация заявяват, че променената дата на посещението на премиера, е съвпаднала с честването на Деня на освобождението на Шумен от турско робство. От кметството твърдят, че минути преди началото на църковната служба, "след телефонно обаждане", Главиницкият епископ Йоан и архиерейският наместник отец Димитър, са напуснали храма "Свето Възнесение Господне", за да участват в церемонията по първа копка на магистралата, "което е още едно доказателство за незачитане на светите за шуменци дати", се казва в разпространения документ.

Последвайте канала на

БТА
918 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.08.28 | 09:56

1
Алоо, къде сте тръгнали вие да правите първи копки? Искате да засенчите БАЩИЦАТА НА НАРОДА? Как не ви е срам - само ББ има правото да строи. /sarcasm

Добави коментар

Водещи новини