Крият масови оставки в ДКЕВР

  • 25 февруари 2013 13:51

  • 3591
  • 4
Крият масови оставки в ДКЕВР
©

Всички членове на Държавната комисия за енергийно и водно регулиран са подали оставка през миналата седмица, твърди "Труд", позовавайки се на информация от ведомството. В момента регулаторът се състои от седем члена включително председател. Мандата на всеки един от тях изтичаше през лятото на 2015 г.

Първи комисията напусна нейният председател Ангел Семерджиев, който беше помолен от премиерът Бойко Борисов да я подаде в края на януари. Две седмици по-късно срещу него беше обявено, че започва разследавне от прокуратурата. Преди да стане председател на комисията Семерджиев беше шеф на държавната "Булгартрансгаз".

На мястото на Семерджиев, Министерски съвет назначи Юлиана Иванова, която три дни по-късно подаде оставка след скандал с онлайн магазин, в който се продават незаконно цигари. Оказа се, че нейният пример са последвали и останалите представители на комисията - заместниците Андон Роков и Анжела Тонева, както и членовете - Костадин Балачев, Милена Миланова, Стефан Герчев и Цветанка Андреева.

Последвайте канала на

Novini.bg
3591 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
GP

2013.02.25 | 21:09

4
AКО е останал поне един , който да мисли за хората - ще заведе дела срещу всички горепосочени мафиоти за национално предателство .
ИВАН ИВАНОВ

2013.02.25 | 21:09

3
АМИ ВИДЯХА, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДАТ !!!!

2013.02.25 | 21:09

2
Тва нещо ДЕКВР е абсолютно безполезно ( визирам работещите там ). А и всяка втора диплома за висше образование в България е фалшива. Хората осъзнават ли, какви последствия ще има за бъдещите поколения ??? Та те им завещават купища проблеми. И странно, но след като написах по горно се почувствах, като идиот. Т т тва е .......... Не нямам думи.
Електорат

2013.02.25 | 17:21

1
Доста плъхове напуснаха и напускат потъващият кораб, а е и време за пребоядисване! Ще е лошо обаче да не попаднат на съдебната скамейка, както тези преди тях и тези преди тях и тези...

Добави коментар

Водещи новини