Протестиращите искат промяна на изборния закон

  • 23 февруари 2013 17:47

  • 990
  • 2
Протестиращите искат промяна на изборния закон
© Булфото

Ако властимащите утре си тръгнат от Народното събрание, значи бетонират положението на монополите и предават народа си. Това заяви в Сливен пред БТВ Ангел Славчев, представител на протестиращите.

Днес организационни комитети на протестите се събраха на национална среща в Сливен. Основното недоволство на гражданите продължава да бъде насочено срещу монополите, но изкристализираха и други искания на гражданите - промяна на изборния закон, възможно отзоваване на депутати, гражданско участие във властта. Трябва да се променят и няколко члена на Конституцията, допълни Славчев.

Приемаме всяко правителство, което се ангажира да направи тези важни корекции, обяви Янко Петров, според когото сега е моментът президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да се покаже като независима институция.

Последвайте канала на

990 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.23 | 21:25

2
Не ме интересува кой ще управлява искам да се махне монопола на ЕРП-тата и на ХЕФТОХИМ.Ако се оправят цените на тока и се разреши да има и други доставчици на горива за да падне горивото това ще е голям напредък за страната и хората.
aleks

2013.02.23 | 21:07

1
позволявам си един савет кам исканията на протестиращите ..обарнете внимание на лихвите по кредитите,и правомощията на 4астните садебни изпалнители....

Добави коментар

Водещи новини