Димо Гяуров: Знам за един сигнал за атентат срещу Борисов и то фалшив

  • 21 февруари 2013 15:18

  • 1680
  • 1
Димо Гяуров: Знам за един сигнал за атентат срещу Борисов и то фалшив
©

Само за един сигнал за атентат срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и то фалшив знае депутатът Димо Гяуров. Той отказа да даде подробности около сигнала, съобщи Дарик.

„Имаше една заплаха, която контраразузнаването доказа, че е фалшива", каза Гяуров, който бе директор на разузнаването през 1997 и 2003 г.
 Бившият вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в пък каза, че докато той е бил във вътрешното министерство, е имало множество сигнали от партньорски служби за различни случаи, някои от които не са се потвърждавали. Петков обаче не коментира дали сред тях е имало и срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. „Тепърва въпросът е откога е и в конкретиката. Защото ако в конкретиката е разсъждение и догадка, е едно, а начинът, по който го представи господин Борисов, беше твърде императивен", каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„Стремежът да бъде бутната назад оставката и провалът в управлението е за сметка на държавата и държавността, а това е много грозно", коментира народният представител от БСП.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1680 1

Коментари 1

Добави коментар
гражданин

2013.02.21 | 19:13

1
Кой е луд да гърми един доносник като БУДА!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини