ЕНП: Стоим твърдо зад Бойко Борисов

  • 21 февруари 2013 11:24

  • 1252
  • 2
ЕНП: Стоим твърдо зад Бойко Борисов
© булфото

Единната народна партия стои твърдо за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това е заявил председателят на групата на политическата сила Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Решението да подадеш оставка никога не е лесно. Това изисква силата на истинския държавник. ГЕРБ показа, че когато се отнася или става въпрос за националния интерес и за интереса на гражданите, геополитическите, корпоративните и личните мотиватори не могат да определят политическия дневен ред", казва Дол.

По думите му кабинетът "Борисов" е първият у нас, който има смелостта да провежда реформи.

"В контекста на изключителна икономическа и финансова криза, това правителство положи значителни усилия и успя да гарантира европейското развитие на България. От днес до 2020-та година, благодарение на Борисов и на правителството на ГЕРБ, България ще се възползва от увеличаване на европейското финансиране, добавя той.

Според него увеличението на средствата за страната ни не трябва да бъдат пропуснат шанс за българите, коментира Дол.

По негово мнение финансовата и политическа стабилност, мирното и активно участие на гражданите и поемането на отговорност за предприетите действия в различните секторни политики са приоритетни за ГЕРБ.

"Нека българските граждани не позволяват да се превърнат в инструмент на опозицията, да направят своята обективна оценка и да затвърдят европейското развитие на България и нейните млади хора, упражнявайки своето демократично право на глас, каза още той.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1252 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.22 | 00:59

2
Има си хас робовладелците от Брюксел да са против главният робовладелец сатрап на ЕС в България !
една

2013.02.21 | 16:55

1
Ако беше добър държавник, какъвто се опитвате да го изкарате, вместо оставката можеше и ТРЯБВАШЕ да прати на съд виновниците. 4 ГОДИНИ СЛУШАМЕ ОТ БОЙКО КОЙ НИ Е ВИНОВЕН И КОЙ НИ Е ДОКАРАЛ ДОТУК, НО БОЙКО НЕЗНАЕ ЛИ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ЕДНО НЕЩО НАРЕЧЕНО СЪД ! знае, знае, но нали и той е в същия кюп?

Добави коментар

Водещи новини