Интерактивна карта ни помага да изберем дестинация

  • 21 февруари 2013 09:55

  • 2487
  • 0
Интерактивна карта ни помага да изберем дестинация
©

Избирането на дестинация за поредната екскурзия обикновено е сложно занятие. По света има толкова много интересни места, а по-голямата част от тях дори не са масово известни.

Това не ги прави по-малко красиви, но определено затруднява откриването им. Безплатната интерактивна карта Sightsmap значително улеснява избирането на местата, които наистина си заслужава да видим, пише dnevnik.bg.

На пръв поглед картата изглежда както снимките, които показват как изглеждат населените места през нощта. В действителност обаче яркооцветените зони показват не колко много са светещите там крушки, а колко снимки са направени.

Когато увеличите картата до улиците, можете да видите кои точно места се радват на най-голям интерес. Така например ще разберете, че в София най-сниманото място е Ларгото, следвано от храм-паметника "Св. Александър Невски".



Картата нанася и снимките, които са направени в съответната зона. Така още по-лесно може да разгледате какво предизвква интерес и ще прецените дали би харесало и на вас.

Според Sightsmap най-любимата дестинация на фотографите е Ню Йорк и по-специално Манхатън. Най-много снимки там се правят в музея "Гугенхайм".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2487 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини