ЧЕЗ: Обществените поръчки са ни наред

  • 19 февруари 2013 13:21

  • 954
  • 3
ЧЕЗ: Обществените поръчки са ни наред
©

"ЧЕЗ Разпределение България" не е нарушавало Закона за обществените поръчки, заявяват от дружеството след приключването на проверката на Агенцията за държавна и финансова инспекция (АДФИ).

В изявление до медиите от "ЧЕЗ Разпределение България" посочват, че са готови да окажат пълно съдействие при всички извършвани проверки на дейността им в страната. Проверката на АДФИ беше извършена в рамките на седем месеца въз основа на заповед от 24 юли 2012 г. Целта на инспекцията беше да установи законосъобразността на направените през 2011 г. от "ЧЕЗ Разпределение България" АД разходи за доставки, услуги и строителство, проведените процедури, сключените договори и плащанията по тях, припомнят от дружеството. Те допълват, че след приключилата на проверката на 8 февруари т.г. са съставени 12 акта за установяване на административно нарушение на три физически лица, служители от "ЧЕЗ Разпределение България", и едно наказателно постановление.
Становището на инспекторите на Агенцията за държавна и финансова инспекция не констатира нарушение на Закона за обществените поръчки при осъществените доставки и услуги между свързаните дружества "ЧЕЗ Разпределение България" АД и "ЧЕЗ България" ЕАД, заявяват от дружеството.

Последвайте канала на

БТА
954 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.19 | 21:59

3
само дванадесет акта за административно нарушение и няма никакви нарушения - браво ТАКА Е ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ
!!!!!!!!!!!1

2013.02.19 | 21:59

2
" За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт." Васил Левски, 1873 г.
GEPI

2013.02.19 | 16:33

1
7 месеца проверка??!!!!!

Добави коментар

Водещи новини