Спипаха крадец - рецидивист в Стара Загора

  • 16 юли 2011 13:45

  • 2688
  • 1
Спипаха крадец - рецидивист в Стара Загора
© Булфото

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо РПУ - Стара Загора е установен извършителят на множество кражби, осъществени на територията на град Стара Загора.

Това е 29-годишният С.С. от Чирпан, криминално проявен, изтърпял наказание „лишаване от свобода” в размер на 1 година и 11 месеца в старозагорския затвор за извършени множество домови кражби в Стара Загора през 2009 година. Същият е освободен на 11.12.2010 год., като за извършване на престъпната си дейност, С.С. е наел квартира, разположена на старозагорската улица „Стефан Стамболов”.

При наемането на квартирата С.С. е използвал личните данни на друго лице. При претърсване на квартирата и гараж, нает от С.С., са открити множество мобилни телефони, сребърни накити, лаптоп и дамски часовник.

Констатирано е, че 29-годишният чирпанлия е извършвал домовите кражби по идентичен начин, в тъмната част на денонощието, през незаключени входни врати, като освен в Стара Загора, кражби са осъществявани и в други градове на страната.

С определение на Старозагорски районен съд от 15.07.т.г. спрямо С.С. е взета постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”.
Работата по доказване цялостната престъпна дейност на С.С. на територията на град Стара Загора и страната продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2688 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kyky

2013.10.26 | 19:55

1
В Холандия за рецидив задължителното минимално ЕФЕКТИВНО наказание е 6 години затвор + колкото даде съдята за деянието. Има изключително сдържащ ефект.

Добави коментар

Водещи новини