Битото дете: Опитвах да се извиня на учителката

  • 18 февруари 2013 09:39

  • 1646
  • 2
Битото дете: Опитвах да се извиня на учителката
©

„Докато учителката ме удряше в стената, аз се опитвах да се извиня за това, че се блъснах в нея без да искам”. Това каза пред Нова телевизия петокласникът Ангел Стоименов, който бе пратен в болница в безсъзнание от преподавателка в училището му в Поморие.

Пройка Кючукова се нахвърлила върху детето, защото то я блъснало в коридора. Това обаче станало, след като Ангел бил бутнат от свой съученик.

Детето вдигнало и кръвно заради шока, разказа бащата Бойко Стоименов.

След инцидента учителката се заключила в един от кабинетите и отказала да излезе оттам до пристигането на полицията. От петък насам, след като била откарана в близкото районно управление, никой не я е виждал. Не отговаря и на телефона си, обясни директорът на школото Иван Тенекеджиев. Той увери, че щом се яви на работа, Кючукова ще бъде незабавно уволнена дисциплинарно.

Последвайте канала на

1646 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
коч

2013.02.18 | 18:18

2
и да и не - не че някои даскали не стават за това, ама аз защо не ставам даскал- отговора е лесен ще влизам в час с тежка картечница а в междучасията ще отскачам да наглеждам домашната обстановка и родителско внимание с огнехвъргачка родителите в голямата си част са боклуци които не възпитават децата си и чакат училището да и им свърши работа и най- важното до сега нито един родител не е казал мойто дете е виновно и ще предприема необходимите мерки! мале колко ангелчета!? даже бащата на едно момиче което счупи челюста на съученичка пред телевизията заяви как само му е създала допълнителни разходи! затова - свободна продажба на " Максим"
Педагого

2013.02.18 | 18:18

1
Повечето от българските учители сега, а и повечето от учениците в по-горните класове са вземи единия удари другия. Такова си е обществото, не може децата на алкохолици, отрепки, кардци и измамници да са добри и възпитани. Учителите пък също не са лишени от страсти. Доста сред тях, особено в по-обикновените училища, са чели педагогическа литература и литература по специалноста за последно докато са следвали. Знаем, че педагогика записват тези дето нямат достатъчно бал за други по-престижни специалности в университетите. Рядко се срещат педагози, като в близкото минало, изключвам комсомолски, пионерски и други мръсници в училищата по онова време.

Добави коментар

Водещи новини