Директор на средно училище се оказа секси рапър в YouTube

  • 15 февруари 2013 20:58

  • 4561
  • 0
Директор на средно училище се оказа секси рапър в YouTube
©

Преподавател в средно училище в Бронкс, Ню Йорк се подвизава в YouTube като рапър с доста фриволно поведение. Родителите, разбира се, не са очаровани от това, пише сп. "Обекти".

Емануел Поланко е не кой да е, а директор на 80-то средно училище в мултиетническия квартал Бронкс. Зад ежедневното му амплоа на преподавател обаче се крие друга и доста по-атрактивна личност - рапър с прозвището El Siki, който качва свои клипове в YouTube. От тях личи, че той обича да се забавлява в компанията на красиви млади жени, а текстовете му на испански често се засягат секс теми, съобщава New York Daily News.

След като двойният живот на Поланко излязъл наяве, родители на деца от неговото училище незабавно възроптали.

"Някой трябва да го подведе под отговорност. Това, което той прави, е нелепо", категорична е Сесилия Донован, майка на седмокласник от 80-то средно училище в Бронкс.

Директорът-рапър е в образователната система от 2003 г., но тепърва ще се разбере дали ще остане част от нея след музикалните му прояви, след като Департаментът по образованието на САЩ вече започна разследване на неговите прояви с микрофон в ръка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4561 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини