Теевен: В лицето на Цветанов видях, че България е готова за Шенген

  • 15 февруари 2013 08:37

  • 883
  • 1
Теевен: В лицето на Цветанов видях, че България е готова за Шенген
©

Разследването на атентата в Бургас е много професионално. Холандската страна е на категоричното мнение, че "Хизбулла" трябва да бъде включена в списъка с терористичните организации. Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ холандският министър по имиграцията и държавен секретар по сигурността и правосъдието Фред Теевен.

Холандия усеща, че България носи усещането на сигурност и безопасност. След разговор с министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа аз видях, че страната е готова да влезе в Шенген, обяви Теевен. Той уточни, че предстои разговор с държавите от Западна Европа по въпроса.

Престъпността на Балканите и престъпността в останалата част от Европа имаш широки пипала, които се преплитат. Затова трябва да се работи съвместно. Холандия и България са страните, които обменят най-много информация по Европол. Това може да бъде пример за другите държави, смята Теевен.

По думите му, двете страни в последните години особено активно работят по отношение на трафика на жени и на наркотици. Сътрудничеството ни е много добро и дълбоко. Днешната престъпност няма граници. Ние трябва да се научим да обменяме опит и да си сътрудничим в името на общото благо, заключи той.

Последвайте канала на

883 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.22 | 19:17

1
ЛЕЛЕЕЕ! СЕР ГЕЙ ГАЗ ПИКАЕ!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини