Новият шеф на ДКЕВР: Има възможност цените да паднат

  • 14 февруари 2013 08:04

  • 4747
  • 25
Новият шеф на ДКЕВР: Има възможност цените да паднат
©

Аз съм човек от народа и разбирам много добре хората. Последната ми сметка за ток беше 180 лева и смятам, че не е реална.

Това обяви в сутрешния блок на TV7 Юлиана Иванова, която вчера беше представена като нов председател на ДКЕВР. Не мога да кажа дали ще се справя с проблемите за 20 дни, но смятам, че има възможност да се намалят сметките за ток. Все още се запознавам с тези проблеми. Трябва да се прегледат всички договори с ТЕЦ Марица 1 и 3, и да се види какво може да се направи, каза още тя. В момента изчаквам прокуратурата да се произнесе. Прокурори влизат днес при нас и започват разследване. Искам да изчакам тяхното мнение, допълни тя.

Обещавам, че ДКЕВР ще бъде абсолютно прозрачна. Хората ще бъдат информирани как се формират цените. Не мога да преценя дали моят предшественик е участвал в комбина с някой. Моето мнение е, че протестите имат и политически отенък. От друга страна хората са прави, защото сметките наистина са високи Няма да се поколебая, ако излязат информации за корупция сред членовете на ДКЕВР, да се разделя с който и да е било, обеща Иванова.

По повод информацията на в. Труд, че Иванова е продавала незаконно цигари, новата шефка на ДКЕВР потвърди новината. Аз идвам от частния бизнес. Имам онлайн магазин, където наистина се продаваха цигари. Станала е грешка. Адвокатите ми са се объркали и аз съм готова да си понеса санкциите, каза тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4747 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар

2013.02.17 | 16:27

25
Е все сте недоволни бе смениха шефа на регулатора и пак недоволни такава била жената онакава била,премиера я бил назначил по мутренски,цигари продавала незаконно ами не може ли да изчакате малко да видим какво може да стори по въпроса ПАК АКО НЕ СТЕ ДОВОЛНИ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА СТАНИШЕВ ИЛИ ДРУГИТЕ НЕГОВИ КОАЛИЦИОННИ ДРУГАРИ ДА ВИ ОПРАВЯТ ТЕ ИЗБОРИТЕ СА СЛЕД 4 МЕСЕЦА
Тази лъже

2013.02.17 | 16:26

24
В България цените на нищо НЕ падат!

2013.02.17 | 16:26

23
Какво може да регулира държавна комисия в частни фирми?Ако държавата си беше оставила 51% от ЕРП-тата можеше и да регулира нещо,обаче сега как би се случило това?На сметка 30 лева за ток има закачени още 70 лева за някои паразитни и ненужни фирми.
НЕ ПУША

2013.02.17 | 16:26

22
ОПА ...БАНКЯ СТАИЛ..ОП -ОП
нео

2013.02.15 | 12:52

17
Супер казано.Кратко и ясно;))
bat pan4o

2013.02.17 | 16:26

21
ОТКЬДЕ Я ИЗКОПАХТЕ ТАЯ ДЬРТА ПИАЦА.И МЕН МНОГО МИ СТАНА СМЕШНО КТО СЛУШАХ КАРУЦАРСКИЯ МУТРЕНСКИ ЕЗИК НА БАТ ГОИКО-"ОТИВАШ ТАМ ДЕИСТВАШ ИТ.Н.В БЕЛИТЕ ДЬРЖАВИ СЕ ГОВОРИ НА ВИЕ.ВПРОЧЕМ ТО СТАНА МАСОВА ПРАКТИКА-ВЛИЗШ В МАГАЗИН-КВО СИ ХАРЕСА.КВО ША ПИЕШ-ПЬЛНА СЕЛЯНИЯ.ОБАЧЕ ПРЕМИЕР ДА ГОВОРИ ТАКА-ТОВА Е ВЬРХА НА ПРОСТОТИЯТА.

2013.02.16 | 07:48

20
Цитат: " Приятели от София, натискам "може би" само за да мога да пиша в групата ви. От Варна съм и искам да направя обръщение към вас... ВАРНА СЕ ТРЕСЕ, тресе се и въздухът трепери, народа е буден и никой не може да ни спре! Делничен ден, за някой хора работно време, а на улицата са 3000 души! Утре ще сме повече, в неделя ХИЛЯДИ. Няма кой да ни спре, ние сме БЪЛГАРИ! Медиите мълчат, но ние НЕ! Не бъдете солидарни с нас, защото ние сме ЕДНО ЦЯЛО! Ние сме народ, изстрадал и измъчен, но велик и славен! Спомнете си Батак! Спомнете си р. Ахелой! Спомнете си Върбишкия проход! СПОМНЕТЕ СИ ШИПКА! Спомнете си кои сме! Кан Кубрат завеща да бъдем винаги единни! Разлюлейте София, разтресете България! Нека целият свят да види, че този народ вече няма да търпи глупостите на шепа хора, няма да търпи да бъде използван! Ние сме СИЛАТА! Ние сме ФАКТОРА! Ние сме БЪЛГАРИ! Разпространете това, нека се разтупти юнашкото сърце на млади и стари, на бедни и богати, нека закипи кръвта ни!!!"

2013.02.15 | 00:51

2
Интересно ми е ако тази госпожа направи нещо съществено в интерес на всички (защото наистина, ВСИЧКИ ползваме електричество), тогава за какво ще я плюете, червени отрепки?

2013.02.16 | 07:40

19
Не тази госпожа, а българският народ ще направи нещо съществено, защото заради протестите на българските граждани, управляващите паразити ще потърсят някое половинчато решение, с което да залъжат хората.Ако протестиращите успеят променят нещата, всички ще имат полза нали така, гробарски поддръжници? Чета някои коментари и не мога да повярвам, че има хора които вместо да подкрепят протестите на българския народ, пишат против протестиращите, само и само да оправдаят което и да е от паразитните правителства, засипващи ни щедро с предизборни обещания, голяма част от които си остават само на думи.Веднъж и нашият народ да се държи сплотено и достойно, да отстоява позициите си както останалите европейски народи и все ще се намери някой българин, макар че за мен това са предатели, а не българи, който да е недоволен.
дон пепе

2013.02.15 | 12:52

18
Ехаа тя щяла да свали цената на тока като предлага тя да поеме разликата като продава незаконно цигари.АУУ каква честна женица само,жива майка Тереза.

2013.02.15 | 11:30

16
Айде отивай да работиш, 20 дена кредит на доверие. Същия тоя, дето ръководи и ДКЕВР до сега имаше 1400 дена довери, а ходеше да се снима? Казал по добре да е жена?! Че те всички в това правителство са какви са? женчовци, например: Дянков(травестит), Делянчо (ле ле мале), левента Аню (типичен строевак), ловеца Миро (ходи на лов с ловците, белким някой му удари една пушка)Главатара им ( анаболен импотент, ходи при тигрите да се прегръща с момченцата) и другите леки женички от правителството. А забравих мъжагата Тотьо.
m

2013.02.15 | 11:30

15
Как не вие срам "милеещи" за родината си политици(от която и да е партия) да твърдите, че сте хора от народа?Защо чак след като българският народ показа учудващо за крадливите ни политици постоянство и продължи да протестира се сетихте, че има възможност за понижаване на цените на тока? Къде беше другият "народен" човек- Буда през тези четири години,защо не взе мерки срещу крадливите компании, които даже и албанците изгониха? А да, той режеше лентички, вечно се оправдаваше с предишните правителства и ни обясняваше колко много е направил, колко пари е платил( пари, които не е извадил от джоба си, тоест нашите пари) и понеже направи толкова много за страната си, че взехме да тънем в разкош, скромно взе да дава съвети и на останалите държави? Всички вие алчни политици, бяхте свикнали да си правите каквото искате, защото българите си мълчеха, но все пак нищо не е вечно.Ние сме наследници на велика нация и вече започваме да го доказваме.В такива моменти, в които се сплотяваме и не си мълчим срещу неправдите, можем да се гордеем, че сме българи.

Добави коментар

Водещи новини