Съпругата на Баретата: Парите няма да го спасят!

  • 13 февруари 2013 06:18

  • 2319
  • 0
Съпругата на Баретата: Парите няма да го спасят!
©

Две дами контролират хазартния бизнес на простреляния пред Съдебната палата Златомир Иванов-Баретата, установи проверка на "24 часа".

Съпругата Калина и сестрата Меглена управляват акционерното дружество "Група Елит" заедно с близките му съдружници Марин Карагьозов и Иван Ненков. Въпреки че е осъден на първа инстанция като наркобос, Златомир Иванов развива мащабен легален бизнес чрез свои близки и доверени лица. Освен от хазарт печели милиони от охранителна дейност и търговия с горива.

"България Днес" пише, че цяла седмица Калина не се отделила от съпруга си. Запознават се преди 20 години. По това време Златомир Иванов учи във военния отдел на Националната спортна академия заедно с настоящия шеф на ГДБОП Станимир Флоров. По това време Калина е ученичка и активно се занимава със спорт.

Приятели на Баретата разказват, че със Златко започнали да тренират заедно. Баретата я ухажвал в продължение на много време, а Калина държала дистанция. Сега Калина казва, че парите нямат никакво значение, важното е Баретата да се почувства по-добре.

Последвайте канала на

Novini.bg
2319 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини