Аню Ангелов: Легия "Раковски" вече не е легитимен изразител на интересите на армията

  • 12 февруари 2013 15:13

  • 1227
  • 2
Аню Ангелов: Легия "Раковски" вече не е легитимен изразител на интересите на армията
©

Министерството на отбраната е имало добри взаимоотношения с Легия "Раковски" преди, но вече не я разглежда като легитимен изразител на интересите на офицерския, сержантския и войнишкия състав в Българската армия. Това заяви министърът на отбраната Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март, по повод обявения предстоящ протест на Легия „Раковски“, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Според министъра  повече от половината от ръководния състав на организацията са офицери от запаса, включително председателят.
Министър Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март изрази надежда, че те не проявяват политически пристрастия и обясни, че социалната политика е в рамките на възможностите и на Закона за отбраната и Въоръжените сили и че на 20 февруари военнослужещите ще получат увеличенията на възнагражденията си. Министърът на отбраната подчерта, че приема много внимателно всички мнения, изразени от професионалното ръководство на Българската армия, но носи отговорността за политическите решения за нейното развитие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1227 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.13 | 00:15

2
Геронтократ, генерал-лейтенант на Варшавския договор и губител на Българската Армия, който пуши пури в МО и говори някакъв английски! Та този ренегат и предател на българските интереси ми плещи поредни глупости за легитимност и нелегитимност! Аман от
Аню е пълен боклук

2013.02.12 | 23:58

1
Като бяха тихи и кротки бяха легитимни, но сега, като възроптаха вече не са. Ха-ха-ха! В МВР стана същото с единия от полицейските синдикати - СФСМВР. Дон Цеци просто ги зачеркна, когато се поставиха по-остро някои проблеми! Е, това ако не са боклуци!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини