Тийнейджърка в кома след тридневен глад и запой

  • 12 февруари 2013 07:59

  • 4383
  • 5
Тийнейджърка в кома след тридневен глад и запой
©

18-годишно момиче от село край Благоевград е в кома след злоупотреба с алкохол по време на гладуване, съобщи БТВ. Към 3 часа тази нощ момичето е прието в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, но по-късно изпаднала в състояние на кома. Поставена е на командно дишане и към 6.15 часа е транспортирана до отделението по реанимация.

18-годишната има някакво увреждане на мозъка, което не е диагностицирано, тъй като рентгена и Ядрено-магнитния резонанс в МБАЛ през нощта не работят, лаборантите и лекарите са на повикване.

Според близки на ученичката, в неделя вечер тя била в компанията на приятели, цяла нощ пили домашна ракия, която "разреждали" с бира. Момичето, което е от с. Падеш, се прибрала вкъщи към 5 часа вчера сутринта. Целия ден спала непробудно.

Снощи обаче получила силно главоболие. Тъй като девойката имала проблем с килограмите, решила да се подложи на пълна диета, не се хранила поне 3 дни преди запоя. Останалите от компанията нямат оплаквания. Заедно с нея в болницата са приети още четирима младежи от компанията. Вероятно става въпрос за натравяне с метилов алкохол.

Последвайте канала на

Novini.bg
4383 5

Коментари 5

Добави коментар
С.

2013.03.03 | 22:47

5
Вероятно е пропуснала да прочете в любимия фейсбук, че алкохолът всъщност е много калоричен.. И че като сърба като свиня ракия по-слаба няма да стане..

2013.03.03 | 22:47

4
Това увреждане на мозъка тя си го е имала от много отдавна ! 3 дена гладуване с цел да отслабне ,после купон с препиване ,ами това е поради увредения мозък ,той я кара да прави така !

2013.03.03 | 22:47

3
Наистина мозъка и е увреден. 3 дена да не яде и после да се натряска. Сигурно си мисли,че от алкохола се отслабва, нищо че единственото по-калорично от алкохола е да пиеш олио от бутилката.

2013.03.03 | 22:47

2
ДА ВИ Е.БА В ТЪПАНАРИТЕ ,СМОТЪНИ АДМИНИСТРАТОРИ НА САЙТА ! ЗАЩО МИ ГИ ОТВАРЯТЕ ТЕЗИ РЕКЛАМИ НА ОТДЕЛЕН ПРОЗОРЕЦ БЕЗ ДА СЪМ КЛИКНАЛ ВЪРХУ ТЯХ ???!!!! ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ ГИ ЧЕТА И НЯМА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ УСЛУГИТЕ ИМ !!!ЗАЩО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ТЕЗИ РЕКЛАМИ СЛЕД КАТО ДОКАТО МИ СЕ ОТВОРИ РЕКЛАМАТА ВЕДНАГА Я ЗАТВАРЯМ И НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ОТ МЕН КАТО КЛИЕНТ ?!

2013.02.12 | 18:48

1
Горкото момиче. Това е масово явление при нас. Докъде пропаднаха благочестивите и силни някога православни България и Русия. Сега са жалки мизерни пияници в кома. Деградацията е пълна- започва от църквата, през политиката, икономиката, образованието- навсякъде. Свобода на бесовете и робство за душите.

Добави коментар

Водещи новини