Пусната на свобода майцеубийца обезглавила пенсионерка

  • 08 февруари 2013 16:15

  • 1634
  • 2
Пусната на свобода майцеубийца обезглавила пенсионерка
©

Лондонски съд разглежда делото на 32-годишната Никол Еджингтън, пише британският в. Дейли мейл.

Жената страдаща от шизофрения през 2005 г. е заклала майка си с кухненски нож. Година по-късно младата жена е била призната за виновна в непредумишлено убийство и била затворена до края на дните си в психиатрична клиника. През 2009 г. обаче медиците признали психичноболната за умерено опасна и тя била пусната на свобода. Изданието припомня факта, че след изписването си Никол няколко пъти се обаждала в клиниката и е искала да бъде настанена обратно. В разговорите тя е признавала, че се връща в състоянието си от времената на убийството, престанала да си пие лекарствата и започнала отново да пуши марихуана.

Лекарите са дали съвет на Никол да се откаже от медикаментите, защото жената е казала, че чака дете през март 2011 г., но по-късно тя пометнала. През септември същата година тя се оплакала от втори спонтанен аборт и от това, че нейният партньор я заплашва. Въпреки това медиците отложили хоспитализирането й, докато не се консултират с опитни психиатри. Месец по-късно Никол отишла в болница, но била отпратена. Тогава тя отишла в магазин, купила сатър и нападнала 22-годишно момиче. Тя успяла да отбие атаката и агресията на Никол се изляла върху 58-годишна жена. След като я нападнала, Никол я обезглавила.

Магистратите сега трябва сега да решат дали става дума за престъпна небрежност или за пропуск на лекарите. В същото време медията припомня, че 32-годишната жена е била регистрирана в полицията за търговия с наркотици, проституция и е майка на две деца.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1634 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пусната на свобода матцеубийца

2013.09.12 | 15:13

2
ако някой от екипа ви чете това значи може би има надежда за този сайт.

2013.09.12 | 15:13

1
абе не откриха ли ловния сезон да го застрелят тоя заец залюхан

Добави коментар

Водещи новини