Правят психопортрет на военния, убил жена си и децата си в Пловдив

  • 08 февруари 2013 10:25

  • 1181
  • 0
Правят психопортрет на военния, убил жена си и децата си в Пловдив
©

Две остават възможните версии за четворното убийство на семейство Тепавичарови в Пловдив - убийство от ревност или психични проблеми, които военнослужещият Георги Тепавичаров е прикривал. Това твърдят източници, близки до разследването, цитирани от Нова тв.

От днес започва разпит на над 50 свидетели - първо във Военната прокуратура ще бъдат повикани колегите на сержанта от авиобаза „Граф Игнатиево". Медицинската експертиза по случая е готова, разкри шефът на военното обвинение в Пловдив Емил Ангелов, който наблюдава разследването по делото.

Съдебните медици са категорични - Тепавичаров е бил физически здрав. Дали е имал психични проблеми, ще кажат специалистите, които трябва да изготвят психологичния портрет на сержанта.

По думите на полк. Емил Ангелов послесмъртната психиатрична експертиза се базира на показанията на свидетели - колеги, близки, съседи, хора, с които е общувал. Съседите в блока на семейство Тепавичарови отхвърлят тезата, че мотивът за четворното убийство е ревност.

Без достатъчно аргументи обаче е първоначалната версия, че в основата на убийството е финансов проблем - оказва се, че теглените от семейството кредити от 250 хил. евро са били погасявани редовно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1181 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини