Изгониха Павел Поппандов от Сатирата!

  • 08 февруари 2013 06:20

  • 9058
  • 22
Изгониха Павел Поппандов от Сатирата!
©

Изгониха ме от Сатирата! Новото ръководство в лицето на Калин Сърменов и Васил Банов прецени, че моето място не е тук и получавам незаслужено заплатата си. Това се оплакал пред "България Днес" актьорът Павел Поппандов.

Преди четири дни Павката от "Оркестър без име" влезе за последно в образа на Борис Бизов в представлението "Детектор на лъжата" в Сатиричния театър. След края му, комикът се обърнал към публиката с думите : "Това е последното ми участие в представлението. Тръгвам си, защото новите шефове прецениха, че мястото ми не е тук. Огорчен съм, не облекчен. Освен всичко ме боли за колегите и за годините, в които бяхме заедно. Довиждане и до нови срещи". Веднага след това публиката избухнала в аплодисменти, които продължили 15 минути.

Поппандов е на 66 години. Той отдавна е в пенсия и не разбирам какъв му е проблемът, коментира Калин Сърменов. Никой не дава пари на хора, които не идват на работа, категоричен е директорът на Сатирата.

Последвайте канала на

Novini.bg
9058 22

Коментари 22

Добави коментар
До 1

2013.02.13 | 22:56

12
Селяко, ако ходиш по-често на театър и сега ще знаеш кой е директорът на Сатирата. Павел Попандов е легенда като актьор, не като администратор. Наистина голям актьор, но защо да не започнат млади момчета от ВИТИЗ. Павел има пенсия и ако е търсен и има участия - ще получава хонорари. Така е нормалния свят. Не може да вземаш заплата за цял месец и да, а да играеш 3 вечери. Но заради такива компетентни тъпаци като теб няма реални правила, които да се спазват.

2013.03.05 | 10:44

22
Павел бил имал пенсия? Е той като пенсионер струва повече от всички вас взети заедно. Това е истината.
театро

2013.02.13 | 22:56

11
Ти май си тъп педал! Едва ли си ходил изобщо на театър!!!

2013.02.13 | 22:56

10
Селяк си ти, а вероятно директора на Сатирата е "известен". Той сигурно е много известен в администраторските среди на писарушките хахахахахахахахахахаха хахахахаха точно това е проблема. Че тези, които са таланти и които трябва и могат да правят театър са пренеблегвани заради индивиди с "административни" "способности" - тоест чиновници. Затова и работите в изкуството не вървят.

2013.02.13 | 22:56

7
Сърменов сигурно е много известен - сред административния персонал на Сатирата. Познават го сумати хора - секретарката, главния счетоводител, касиерката, портиера хахахахахахахааааа Кой не знае кой е Сърменов, кой не е чувал за него?

2013.02.13 | 22:56

6
АКО НЯКОГА БЕШЕ ХОДИЛ НА ТЕАТЪР ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ НЯМА КАК ПОПАНДОВ ДА КОНКУРИРА МЛАДИТЕ АКТЬОРИ, ЗАЩОТО РОЛЯТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ И ОТ ВЪЗРАСТТА, ТАКА ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК НА 66 НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ РОЛЯ НА ЕДИН НА 25 ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ ТАЗИ МАНИПУЛАТИВНА ТЕЗА СИ Я ЗАВРИ ОБРАТНО В ЗАДНИКА, ТЯ ОТТАМ Е ИЗЛЯЗЛА. СЪЩОТО ТАКА ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ЗА ДА СТАНЕШ ИЗВЕСТЕН АКТЬОР ТРЯБВА ДА СИ РАЗБИРАШ ОТ ЗАНАЯТА. ТАКА ЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ПОПАНДОВ ЗНАЕ ЗА ТЕАТЪРА ПОВЕЧЕ ОТ ДВАМА ДИРЕКТОРИ НА ТЕАТРИ, ТОЕСТ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВИ ТЕАТРАЛНО ИЗКУСТВО. А ТОВА Е ОПРЕДЕЛЯЩОТО, ТОВА СЪБИРА ПУБЛИКАТА И СЪОТВЕТНО ТОВА ПЕЧЕЛИ ПАРИТЕ. И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИТЕ ТЕЗАТА, ЧЕ ЕДИН МОЖЕ ПЪК ДРУГ ЩЕ УПРАВЛЯВА, А ЩЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕ И ЗНАЕ.
зрител без име

2013.02.14 | 16:22

21
Като му се работи да го направи на своодния пазар! стига са умрънали разни стояни кали до кога с тия боклуци каде са младите ?K
някоя си...

2013.02.14 | 16:21

19
младите ги мързи да работят така както трябва,а и да си артист наистина трябва талант ,така както стояни,кали и прочие,а не да се играе насила с превземки....

2013.02.14 | 16:22

20
Който е ходил на театър знае,че Сърменов играе не по-зле от Попандов.А ако Попандов лежи на стара слава и наистина не работи пълноценно - защо да не го съкратят.Нали правилата са за всички и искаме да ставаме европейци. - там се спазва ре и толкова
zritel

2013.02.14 | 16:21

18
от форума на фрог.нюз: По времето на Тодор Живковата кочина бях записал сатиричен мач между ЦК на БКП и ЦК на КПСС на магнетофон, като коментатора беше Павката Поппандов. Той обаче отишъл в милицията и ме издал - нищо чудно, той е дете на ятак и доста двулично копеле. Няколко години преди този случай беше издал на милицията намеренията на едно момче от махалата на име Колю Пирата, който заедно с приятели се готвеше да отвлече пътниченски самолет на Запад. Колето трябваше да отлежи известно време в затвора и когато ченгетата разбраха, че с него няма да се справят сами го изпратиха на Запад, за да се отърват от него. Корлето Пирата разбра,че Павката го е предал и го намрази от дъното на душата си. Аз си навлекох разпит и досие, заради което не можах да замина в чужбина много години след това. Не вярвайте на това комунистическо копеле. Той още в 1989 заяви презрението си към ставащите промени. Във всеки случай, бих го посъветвал да се оглежда дали няма да се срещнем един ден на улицата. Н. Флоров
MORIDIN

2013.02.14 | 16:19

17
Несъм свидетел доколко Павката е бил агент или не,но съм го гледал и в театъра и на големия екран!Доказан актьор...Кой е сърменов-една сапунка и....Но пък има власт...Един малък Бойко...Те такива ще ни оправят
правилно

2013.02.14 | 16:19

16
Не го харесах този Сърменов като актьор. Ако е добър като "Директор"- добре ,няма лошо. Вярвам,обаче - всички отиват в театъра да гледат не Сърменов ,а Павел Попандов и колегите му.Този Сърменов явно и за "Директор" не става ,но си е повярвал.......и уволнява!
Мен

2013.02.14 | 16:19

15
Kaкъв e тoя Kaлин Cъpмeнoв бe ? A дa xoди дa cи eбe пyткaтa мaйчинa ! Игpa дъpвoтo в някaкъв yбийcтвeнo глyпaв cepиaл, нa кoйтo xopaтa нe мy пoмнят имeтo, нo вepoятнo зa нeгo тoвa e гoлямa paбoтa и cи e пoвяpвaл. Kлинe, щo нe xoдиш дa cи нaeбeш дeцaтa бe, бoклyк мaйчин ?
melpomena

2013.02.13 | 23:57

14
Такива като Сърмата трябва да се учат от ПОПАНДАТА и всички от неговото време, те са уникални. Един по един те напускат този свят и виждате колко хора ги изпращат в последният им път. Сърма засрами се, поклони се и целувай ръка на такива като ПАВКАТА ПОПАНДОВ.

2013.02.13 | 22:56

13
А защо в България никога не може една легенда като Попандов да стане директор на театър? Какво пречи? Най-малкото щяхме сега да знаем кой е директор на Сатирата.

2013.02.13 | 22:56

9
АЗ КАТО ХОДЯ НА ТЕАТЪР НЕ ХОДЯ В КАБИНЕТА НА ДИРЕКТОРА, А КАТО ГЛЕДАМ СИТУАЦИЯТА В БЪЛГАРСКИЯ ТЕАТЪР ЯВНО АДМИНИСТРАТИВНИТЕ МУ СПОСОБНОСТИ НЕ СА ГОЛЕМИ. ПОПАНДОВ ПЪК И ДРУГИ ИЗВЕСТНИ АКТЬОРИ ПОНЕ ИМАТ ИМЕ И ПО ТОЗИ НАЧИН МОГАТ ДА ПОПУЛЯРИЗИРАТ ТЕАТЪРА АКО СА НА РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ. А МЛАДИТЕ ТЕПЪРВА ТРЯБВА ДА ГРАДЯТ ИМЕ А НЕ ДА СТАВАТ ДИРЕКТОРИ НАПРАВО, ЗАЩОТО Е ГЛУПАВО.

Добави коментар

Водещи новини