Николета Лозанова заряза дъщеря си заради тв предаване

  • 06 февруари 2013 06:32

  • 5408
  • 4
Николета Лозанова заряза дъщеря си заради тв предаване
©

"Готова съм да скандализирам България", написа в личния си профил във фейсбук Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През вчера сутринта и половин час по-късно продуцентите на ново риалити обявиха, че тя ще е един от участниците в него. "Приех да участвам, защото "Къртицата" е много по-различен от всички останали формати. Нямам притеснение за дъщеря ми Никол. Тя ще бъде плътно да баща си, а той я обожава", обясни Лозанова.

Шоуто, което тръгва от 25 март по ТВ7, много прилича на "Биг Брадър" - група хора живеят под един покрив, изпълняват мисии, отпадат от предаването, а накрая зрителите определят кой е победителят. "Един от всички тези участници обаче ще е предател. Целта на къртицата е да проваля общите мисии. Зрителите няма да номинират, защото не харесват някого, а за да разберат кой е къртицата", обясни главният редактор на шоуто Ники Николов.

Деян Донков и Азис също влизат в риалитито. Заедно с известните в него ще има и обикновени хора, които ще минават на кастинги. В Базата, както екипът нарича къщата на "Къртицата", ще влязат еднакъв брой популярни и обикновени хора. Сред участниците ще има и световноизвестни звезди. Те няма да са в изолация, а ще излизат от къщата. "Мисиите са толкова големи, че не могат да се поберат в двора. Ще се придвижват с хеликоптери, с автобуси, ще се снима и през нощта", каза Николов. Базата, в която ще живеят участниците, е постройка, която дели една стена с къщата на "Биг Брадър" в Нови хан. Изпълнителни продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов с компанията си "Междинна станция". Двамата ще са и водещи на шоуто, което ще върви 3 месеца по ТВ7. Голямата награда в него е 250 000 лв.

Последвайте канала на

Novini.bg
5408 4

Коментари 4

Добави коментар
WC

2013.03.05 | 00:24

4
Извинете ме за малко, но от тази новина ми се досра и ще стана за малко! Ако следващата е за алисия, няма да се върна- значи имам разстройство!
dn

2013.03.05 | 00:24

3
egati gadnata snimka ! shibana mrusna kurva ! >.
...

2013.03.05 | 00:24

2
Как да не я наречеш TЪПА К*РВА?

2013.02.16 | 21:24

1
В наше село,николетка ,и алиска са 2 крави са разплод,Хахахаха ,кво ни занимавате с тези пачаври,като мис крокодил ,не знае Бг кога е приета в ,ЕС,защо не пишете нещо смислено ,като тези деца спечелили фотоапарад ,зьа награда и отнет им от швабите ,БРАВО ДЕЦА С ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ.

Добави коментар

Водещи новини