Установена е самоличността на част от атентаторите от Бургас

  • 05 февруари 2013 15:47

  • 2077
  • 5
Установена е самоличността на част от атентаторите от Бургас
©

Установена е самоличността на някои от атентаторите в Бургас. Това каза пред журналисти Йордан Бакалов, депутат от Синята коалиция и член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред след като излезе от заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност.

Заседанието продължи повече от шест часа. Категорично няма замесени български граждани в атентата, каза Йордан Бакалов и отказа да посочи каква е националността на тези, чиято самоличност е установена. Той отказа да обяви взетите решения по време на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност днес.

Бакалов каза, че е свършена много работа относно разкриването на атентаторите. Според него е имало много пропуски в доклада за националната сигурност от гледна точка на заплахите заради случващото се в Близкия изток и нарече доклада, представен от външния министър, повърхностен.

Външната ни политика определено трябва да бъде икономизирана, посочи Бакалов. За да се случи това трябва наистина да имаме външен министър и други министри, които работят за икономиката на тази държава, защото най-големият проблем, особено с престъпността, е кризата. Според Бакалов докладът, който външният министър е изнесъл по време на заседанието на Консултативния съвет, е доста повърхностен и по никакъв начин не е била засегната обстановката, която е свързана с Близкия изток и резултатът, който може да даде спрямо нашата национална сигурност и икономика. „Притеснява ме повърхностното отношение и държание, както и това, че ръководителят на изпълнителната власт си задава въпроса защо са ни нападнали, при положение, че са минали над шест месеца от извършването на атентата и при положение, че по Конституция той ръководи нашата национална сигурност”, допълни Йордан Бакалов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2077 5

Коментари 5

Добави коментар

2013.02.06 | 10:00

5
Хайде на бас, че са от Хизбула!
az

2013.02.06 | 09:43

4
Ще изгубиш баса,аз мисля както и едно време имаше изказвания че организаторите на атентата са близки до сегашното правителство и най вече премиера.Онзи ден се порязах а на жената и дойде и за всички тези кръвопролития пак обвинявам правителството за три години на власт съсипаха държава която 20 години се опитвахме на направим бабананова република. Те са виновни мдааам.(открих врага )...

2013.02.06 | 09:42

3
Голям виц написахте !!!!

2013.02.06 | 09:42

2
Я стига лъгахте бе
.

2013.02.05 | 19:06

1
Единия е първи братовчед на шурата на баджанака на Хасан Насрала, другия е внук на Настрадин Ходжа ,а третия е Рахат Локум бей

Добави коментар

Водещи новини