Проверяват сметките за ток на ЧЕЗ

  • 05 февруари 2013 14:47

  • 1471
  • 1
Проверяват сметките за ток на ЧЕЗ
© Булфото

Експертна комисия от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) ще провери как са формирани сметките за електроенергия на потребителите на ЧЕЗ. Това обяви зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Евгения Харитонова на среща с ръководството на „ЧЕЗ Разпределение България“, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Проверката ще бъде извършена поради възникнали съмнения за некоректно изчисляване на сметките за ток на някои потребители. От 6 до 8 февруари 2013 ще бъдат проверени регионалните звена в Благоевград, Сандански, Петрич, Разлог и Гоце Делчев.

Центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ ще работят с удължено работно време, за да приемат жалби на потребители. От компанията увериха, че при установени грешки във фактурите, сумите по тях ще бъдат възстановени. Електроразпределителното дружество се ангажира да предостави възможност на всички клиенти, подали жалби, да платят сметките си разсрочено.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1471 1

Коментари 1

Добави коментар
GP

2013.02.12 | 13:42

1
Да попитам : В НЕК,БЕХ и ДКЕВР - Колко души работят,какви заплати получават и за какво отговарят , защото сметките за ток плащам на ЧЕЗ .Те за какво получават заплати - за да ми увеличават тока ли ???????

Добави коментар

Водещи новини