"Crazy Horse" гостуват в София през май

  • 28 януари 2013 21:49

  • 1832
  • 0
"Crazy Horse" гостуват в София през май
© BulFoto

Едно от най-атрактивните шоута в света „Crazy Horse Paris”, превърнали се в съществен елемент от културата и символ на нощния живот на мегаполиса гастролира в България, само в София и то само само два дни с последната си програма „Forever Crazy” , част от световно им турне.

Програмата е наситена от женска красота, стилни костюми, оригинална музика и потресаващи високотехнологични светлинни ефекти. Световно турне на трупата стартира обиколка си във Виена. Следват - Женева, Кан, Монреал, Кюбек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпей, Бейрут и др. Екипът се състои от 19 човека, а техническото и сценично оборудване, уникалният реквизит надвишава 7 тона.

„Forever Crazy” е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Шоуто предлага селекция от най–добрите номера в репертоара им класиката в жанра - “Боже, спаси нашия Барешкин” създаден от лейтенант от британската армия с който откриват всяка прграма от 1989 г., танцът на талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. “Криза? Каква Криза!” инспириран от световната икономическа криза и др.

“LA CRAZY HORSE” e основан на 19 май 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Алан Бернандин, движен от идеята да направи клуб, акцентиращ синтеза на изкуството и женската магия. Креативност, женственост, очарование...Le Crazy Horse е най–авангардното сред всичките френски кабарета - храм на извисяването на женската красота и най – известното нощно заведение в Париж, увековечен от блясъка на звездите си в ослепителни гала вечери.


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1832 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини