Хилари Клинтън не изключи възможността да се кандидатира за президент

  • 28 януари 2013 21:30

  • 816
  • 1
Хилари Клинтън не изключи възможността да се кандидатира за президент
© Getty Images/Guliver

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън остави открит въпроса дали ще се кандидатира на президентските избори през 2016 г. в прощално интервю за телевизия Си Би Ес.

"Не е възможно да се предскаже какво ще стане утре или след година. Аз още съм държавен секретар и не се меся в междупартийната борба", заяви Хилари. Държавният секретар участва заедно с Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият в популярната програма "60 минути". Американският президент я нарече свой приятел. "Тя беше един от най-важните съветници в моята администрация", обясни Обама, който никога досега не е давал съвместно интервю с друг човек, с изключение на жена му Мишел. Интервюто им бе записано в Синята зала на Белия дом. Обама отказа да коментира дали би подкрепил Хилари за президент в бъдеще, като посъветва да не се избързва. Последният работен ден на Хилари в Държавния департамент ще е на 1 февруари, после ще я смени сенаторът Джон Кери.

В същото време Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият заяви за списание, че обича стрелбата по панички и "стреля през цялото време" с гостите си в Кемп Дейвид. Президентът заяви, че уважава правата на притежателите на оръжия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
816 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.29 | 13:04

1
ХАХАХАХАХАХА НЕ СЕ УЧУДВАМ ИЗОБЩО АКО ГО НАПРАВИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини