Повдигнаха обвинение на прокурора по мегаделото САПАРД

  • 28 януари 2013 18:16

  • 3151
  • 7
Повдигнаха обвинение на прокурора по мегаделото САПАРД
©

Софийската градска прокуратура /СГП/ привлече като обвиняем Стойчо Ненков, прокурор от Апелативната прокуратура-София, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Той е обвинен за това, че на 11 октомври 2012 г., в София, като орган на власт - прокурор в Апелативната прокуратура - София, е осуетил наказателното преследване срещу Марио Николов и Людмил Стойков, подсъдими по дело на Софийския апелативен съд.

Това е направил като е депозирал допълнително писмено изложение към касационен протест, изготвен и внесен от друг  прокурор. С допълнителното изложение обвиняемият Ненков оттеглил подадения протест спрямо Николов и Стойков, с цел да ги избави  от наказание.

Спрямо обвиняемия Стойчо Ненков е взета мярка за неотклонение "парична гаранция", в размер на 5 000 лв.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3151 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Захари Стоянов

2013.06.07 | 11:52

7
Браво! Сега мафиотите Марио Николов, Людмил Стойков и този Стойчо Ненков в затвора, ама истинския, не в общежитие, в истинския при мангалите за да видят кон боб яде ли!!! Само така ще измием срама от челото, както е казал поета!!
kolombo

2013.06.07 | 11:51

6
Е,... значи има воля за промяна! От 20г. такова чудо не се бе случвало! Давай в тоя дух Г-н Б.Борисов & Со. - втория мандат,не е мираж. Поздрави!
Хан Крум

2013.06.07 | 11:51

5
Ако не беше Бойко и Цветанов а бяха Станишев и Доган щеше ли да има обвинение срещу този прокурор ? ОСЪЗНАЙ СЕ НАРОДЕ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ САМО ГЕРБ

2013.06.07 | 11:39

4
Спрете да ръкапляскате идиоти! Знаете ли какво значи това?! Прокурор да бъде подведен под отговорност, защото е изразил независимата си позиция по определен казус? Или според вас трябва да бъде арестуван и съдебния състав, който е постановил оправдателната присъда? Нямате минимално ниво на интелигентност за да разберете, че това е поредната уродлива проява на полицейската ни държавица, в която всички умираме бавно заради вродената ни тъпота, но неуморно ръкопляскаме на онези, които ни задушават! Прокурор Стойчо Ненков не го познавам лично, но той е един наистина достоен човек, който не се подвежда по общия хор, че щом срещу някой е повдигнато обвинение, значи наистина е виновен. Сега е злепоставен заради поведението си, каквото поведение трябва да има всеки един прокурор - ако виждаш, че обвинението е неиздържано, най-достойно, а и правилно, законосъобразнои в интерес на обществото е да си го признаеш.В България обаче тълпата не очаква такова поведение. Тя очаква някой да бъде обвинен за опожаряването на Рим и да бъде хвърлен на лъвовете, а кукловодите отстрани доволно потриват ръце, че вниманието на тълпата за пореден път е отклонено от същинските и проблеми. Ако няма хляб - увеличи зрелищата. Глупаци, не ви ли стигат 96% осъдителни присъди? За съжаление порочната ни и корумпирана държавна машина ще унищожи един истински мъж като този прокурор.
o&k

2013.01.30 | 14:17

2
Явно си эащитил всички виновни в БГ,та си минал вече и на эащита на обвинителите! Ааабсолютен Батман-шапка ти свалям:)Малко не можах да раэбера как след като не поэнаваш въпросния прокурор твърдиш,че е "наистина достоен и неподвеждащ се по общия хор човек".Всички энаем,че прокурорът е само обвинител и съдиите решават иэхода на делото след иэслушване и на адвокатите на обвиняемите.След като прокурорът обаче си оттегли обвинението кво правим?Пием всички кафе прегърнати?! Доколкто энам-в Германия мисля че беше-се гледа делото срещу партньорите им имаше беэапелационни осъдителни присъди.И последно:Пишеш эа 96% осъдителни присъди...приемам,че от вълнение си сбъркал и си имал предвид 9,6%.
a3

2013.01.30 | 14:17

1
Пич пий си хапчетата и си лягай,не се излагай.
Димитър

2013.03.13 | 19:50

3
Бойко Борисов е виновен и за т'ва ,че след 100000000000 години ~ сигурно слънцето ще експлоадира и всички ще умрем . Жалко ,че българския народ е свикнал да мрази , и да канализира омразата си към тва което го насочат .Овчи мозъци ......... Не съм политически пристрастен , никого не подкрепям , но ви съжалявам

Добави коментар

Водещи новини