Протестиращи скандираха "БДЖ не се продава" в центъра на София (снимки)

  • 28 януари 2013 15:20

  • 1231
  • 1
Протестиращи скандираха "БДЖ не се продава" в центъра на София (снимки)
© Булфото

С викове "БДЖ спаси, корупцията спри", "БДЖ не се продава, нито подарява" десетки граждани излязоха в центъра на столицата. Протестиращите искат да бъде прекратена процедурата за приватизация на "БДЖ Товарни превози" и държавата да предприеме активни действия за развитие на железопътния транспорт в страната.

Гражданите издигнаха плакати: "Смъртта на БДЖ за народа е въже", "БДЖ спасяваме, на никого не го даваме". Те призовават към тях да се присъединят и работещите в железниците.

Протестът се пренесе покрай паметника на Патриарх Евтимий, следващата дестинация е Министерството на транспорта, а крайната точка е Министерски съвет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1231 1

Коментари 1

Добави коментар
Късно се сетихте момци, късно се сетихте, нали зат

2013.01.28 | 20:34

1
Късно се сетихте момци, късно се сетихте, нали затова преди няколко години цепнаха държавната фирма, зада вкарат частните червени фирмички, които да вземат сладките превози и да съсипят държавното предприятие, оттук нататък е лесно продажба на безценица и съсипване. Закъсняхте, докато чакахте в удобните си кресла агонията на ... "БДЖ". Да бяхте рипали докато прокарваха съсипващия закон.... too later

Добави коментар

Водещи новини