Две сериозни катастрофи в Севлиевско

  • 24 януари 2013 15:09

  • 1277
  • 1
Две сериозни катастрофи в Севлиевско
©

Две тежки катастрофи станаха в Севлиевско тази сутрин.

Първият инцидент е станал около 8,20 часа в местността Крушевски баир, на пътя Севлиево-Крушево. Лек автомобил "Опел Астра" не е успял да вземе завой и е излязъл извън пътя, като се блъснал в крайпътен стълб. Пострадали са двама младежи. 25-годишният водач на колата, от Севлиево е получил съчетана травма на гърди и корем, с фрактура на таз. Транспортиран е по спешност в областната болница. 17-годишният му спътник от Ряховците е със счупено бедро. Настанен е в севлиевската общинска болница. Причините за инцидента се изясняват.

Втората катастрофа е станала преди 12,30 часа на пътя Габрово-Севлиево, край разклона за Горна Росица. По първоначална информация са се ударили две леки коли "Дачия" и "Мерцедес". Пострадали са трима души, като единият от тях тежко. При сблъсъка и двата автомобила са изхвърчали извън пътното платно и са се обърнали по таван. Най-сериозно е ранен 22- годишният водач на "Дачия"-та. Севлиевецът е с фрактура на лъчева кост, контузии на тялото и счупвания на лицеви кости. Ще бъде транспортиран до Клиниката по лицево челюстна хирургия към Стоматологичния факултет на МА в София. Неговата 22-годишна спътничка е със сътресение на мозъка, а 31-годишният водач на другата кола е с контузия на глава. Мъжът е от Габрово. Подробностите за произшествието се изясняват.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1277 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мартин Василев

2013.01.25 | 17:40

1
Видях колите на място. Дачията е подскочила въртейки се няколко пъти, като накрая е откъртила част от билборд на височина 4 - 4,5 метра. Кратерите от подскоците бяха на разстояние около 10 метра един от друг. Другата кола е на частен СОТ от Габрово и най - вероятно е бил на сигнал от района. Мерцедеса беше на една страна, а Дачията по таван.

Добави коментар

Водещи новини