ГЕРБ: Всеки глас "да" на референдума е глас "за" връщането на Тройната коалиция

  • 18 януари 2013 11:48

  • 1253
  • 13
ГЕРБ: Всеки глас "да" на референдума е глас "за" връщането на Тройната коалиция
©

"ГЕРБ не е против ядрената енергетика", съобщи от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Диан Червенкондев.

Той припомни, че управляващите доказват това чрез развитието на АЕЦ "Козлодуй". "ГЕРБ не желае обаче да строи АЕЦ "Белене", защото финансирането не е ясно и проектът би излязал изключително скъпо на страната ни", заяви Червенкондев.

Според ГЕРБ, БСП  инициира референдума не, защото иска да има "Белене". "БСП манипулира позитивния вот на избирателите", поясни още депутатът от управляващата партия.

Всеки глас "да" на референдума е глас "за" връщането на Тройната коалиция, смята още Диан Червенкондев.

ГЕРБ призовава да се гласува с "не" на референдума и да спре манипулацията на БСП.

Червенкондев заяви още, че АЕЦ "Белене" няма да направи електроенергията по - евтина за българите и допълни, че темата за евтиния ток е политическа дъвка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1253 13

Коментари 13

Добави коментар

2013.01.20 | 15:19

13
z opraite se ma da ne sujeliavate poslenavsiakude vsi4ki gledat da sprat elektrocentralite samo nie she stroime xorata po sveta gledat napred a nie nazad zashoto nie sme glupav i lesno manipuliran narod tva e istinata i kolko novi rabotni mesta she se otvorat ?: drun ta plias samo dokato go izplashtat aeca she e mn skup toka i posle niama da poevtinee mn tva sa luji she vidite az niama da glasuvam shoto toia referendum ne e tolkova za aeca kolkoto politi4eska voina e tva istinata shto ne se vzeme zaem i ne se investirat pari v zemedelieto i ka4estven turizam ili eko prerabotvaemi mashini na otpadaci imame more a to dava dosta energia gurcite sa gi po4nali tia proekti naprimer n

2013.01.20 | 15:11

12
Глас "за" Белене означава да се вземат по 5 000 лв от всеки човек от пеленаче до старец и плащане на по скъп ток в бъдеще и пълнене на гушата на някоя разпределителна електрическа компания! Помислете за децата си и за бъдещото поколение и тогава гласувайте?

2013.01.19 | 00:01

4
А с колко пари ще се пръкне българина ,след като трябва да платиме 1 милиард евро неустойки на руснаците за неизпълнение на поетите ангажименти по предварителния договор???И ТО ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА ОТ НАШИТЕ ПАРИ(БЮДЖЕТА),А НЕ КАКТО ЗА СТРОЕЖА ОТ БАНКИ НА САМОИЗПЛАЩАНЕ!!!!А защо "ВОЖДА" Борисов три години от 2009-та до края на 2011 г агитираше хората ЗА строежа на АЕЦ Белене и дори казваше по телевизията ,че ако не я построим до 15 години българската икономика ще рухне???Сега след посещенията му в Турция,където ще се строят ТРИ РУСКИ ЦЕНТРАЛИ се обърна на 180 градуса и запя друга песен тая американска поглога.Хилари Клинтън даже дойде лично да му скръцне със зъби и да го подтикне да върви срещу националните интереси на България!!!ГЕРБ–ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА!ХОРА ИЗГОНЕТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ВЛАСТТА!
Пян Гъ

2013.01.20 | 15:10

11
Последно - който е експерт и може да прецени дали: 1)бюджетът ще понесе 22 млрд. лева; 2) централата ще е напълно защитена от земетресения и аварии; 3) няма да изпаднем в още по-тежка зависимост от Русия; 4) ще има пазар за еленергия на Балканите; 5) цената на нашия ток ще е конкуретна и т.н., нека да си заравя ядрените отпадъци пред кооперацията и нека децата му да скачат на въженце/ластик там! Доволни ли сте? Ами да - хайде да гласуваме с "ДА".
Ядрен специалист

2013.01.20 | 15:09

10
Работил съм в Козлодуй 27 г,и ако не се построи Белене това е началото на каменната ера за България.Никакъв 7 реактор няма да се строи,това е лакардия на управниците,та те назначиха за директор на АЕЦ-човек,който дори няма електро образование,той ще ликвидира атомната централа ,понеже екалинка на Бойко-еничара-справка -Време разделно-кой е покръстил българите в исляма-пак еничар.Скоро ще разберете ,че Големия брат иска да ни превърне в турски вилает,жените в ханъми,а мъжете на кол,но тогава вече и Дядо Иван няма да може да ни помогне,защото сами ще сме си виновни,може ли един пишман милиционер да ни казва ,какво да се прави,той е неграмотен,не знае и да говори книжовно,не е чел дори вестник,всичко е придобил с връзки и контрабанда.Той затри нашите родители,студентите,учените,болните,гони лекарите в чужбина,безродник-страх го е да не би да му извадят истинското досие от полицията!

2013.01.19 | 00:18

9
аз ще гласувам 3 пъти с ДА на референдума не защото съм за тройната коалиция а защото съм против ГРОБ
Пян Гъ

2013.01.19 | 00:02

8
Прогноза за изборите към МОМЕНТА: ГЕРБ печели с по-малка разлика, но печели и получава мандат за съставяне на правителство. На тях не им трябват "балансьори" като ДПС и пр. Нещата си тръгват - строежи, проекти, по некой друг забърсан лев от тук-таме (то иначе що управляваш) но като цяло - усещане за ред, авторитарност и нещо си като напредък. Проблемът е какво се случва с БСП и дъщерните фирми ДПС и Атака. Усещат, че отиват на кино - сенчестата корпоративна шапка пренасочва инвестициите в другото крило (ГЕРБ) - и затова реват и вият на умряло: "Изборите са нечестни, вие ги манипулирате" и т.н. А истината е, че неманипулирани избори ПРОСТО НЯМА, особено такива с автобусен туризъм от курортни дестинации. Така е и в съда. Когато защитата на обвиняемия не може да намери аргументи по същество, атакува процедурите: "Ама вие нямахте право така да арестувате нашия невинен наркобос, пък и защо го подслушвахте?" Дори само това показва, че БСП, ДПС и Атака (ами сините?) си заминават, след като сами не вярват, че имат аргументи по същество. Това е обективен анализ, на мен не ми пука за никого. Грешка е да се идеализира която и да е политическа сила, но на избори се преценя кое все пак е най-добре и кой е оставил поне камък върху камък.
Пян Гъ

2013.01.19 | 00:02

7
Ето какво се случва: 1) Ако на реф*дума повечето гласуват с "да" (по-вероятно заради твърдото червено ядро), БСП казват: "Това е шамар за сбърканата политика на ГЕРБ... Народът правилно прецени...Ура, почна се, ще видите какво ще стане на изборите...". Между двете събития обаче няма (толкова) пряка връзка; 2) Ако повечето гласуват с "не" (по-малко вероятно - мислещите хора работят/почиват и няма да отидат до урните за глупости, а пенсионерите няма какво да правят), с БСП е свършено още сега: крадливи, нагли, неуспели да предложат и една смислена алтернатива. Електорално остават в рамките на твърдия партиен актив, т.е. провал. При масово "да" ГЕРБ казват: "Само че избирателната активност е ниска и нищо не следва от допитването, вижте колко малко хора ви играят по свирката, така че ще видим дали ще сте весели и на изборите".

2013.01.18 | 22:49

2
Колкото и да се опитваш да вдъхнеш песимизъм на хората,за да не ходят да гласуват,мога да ти гарантирам ,че тези които отидат 80-90% ще са галсували с ДА.И ако тези същите наброяват общо над 4.65 милиона ,в което искрено вярвам , се чудя дали най-накрая простата Тиква-ТВОЯ НАЧАЛНИК ще си подаде оставката и да замине за Зензибар или в Америка при дъщеря си-ОФФ чакай малко,забравих ,че тя не иска да го вижда....

2013.01.19 | 00:00

3
ДEМАГОГИЯ !!!

2013.01.19 | 00:02

6
Не е демагогия,приятелю!Тук на карта е заложено бъдещето на всички нас от една страна,а от друга милиардите в сметката на Борисов и Цветелинка.Да не забравяме и Кумеца и апартаментите на Цветанчо!
електрошок

2013.01.19 | 00:01

5
Може да го кажем така" ДА ИЗДУХАМЕ ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ, ОТ ВЛАСТТА.
e

2013.01.18 | 17:31

1
Това управление в момента "Борисовото' е в следствие на поставените "основи" от правителството "Вервайте ми",през Метаморфозата "Тройната" и сега се представя за ОПОНЕНТ ? Това е едно ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО,по-опасно и от създателите му,понеже мутира до ниво ГЛАВОЗАМАЯЛ СЕ. Една престъпна върхушка с заемащи постове от хора с изключителна обществена опасност като Цветанов ,Флоров и др НЕДОСЕГАЕМИ. Ето,такива хора "Отстраниха " и подземния свят за да наложат своята си диктатура на "Светло"

Добави коментар

Водещи новини