Педофилът от Би Би Си се гаврил с умиращи пациенти в хосписи (обновена)

  • 11 януари 2013 09:18

  • 1970
  • 1
Педофилът от Би Би Си се гаврил с умиращи пациенти в хосписи (обновена)
©

Покойният водещ от Би Би Си Джими Савил е насилвал сексуално умиращи пациенти в домове за престарели, предаде Скайнюз.

Скотланд ярд публикува част от документите, свързани със скандалния журналист от британската медийна корпорация. По данни на полицията в Обединеното кралство Савил е използвал благотворителната си дейност, за да получи достъп до здравни заведения и да извършва перверзните си деяния. Разследването се пита защо в продължение на десетилетия Савил не е застанал пред обвинението, след като е имало десетки оплаквания срещу престъпника. Днес представител на обвинението се извини пред жертвите на педофила и техните близки за пропуски, направени от институцията. 


Журналисти от британската медийна корпорация през октомври разбраха, че техният колега, починал през 2011 г. на 84, в продължение на десетилетия е изнасилвал деца и жени. Според полицията в Обединеното кралство жертвите на водещия са около 400. Най-малката жертва на извратеняка е била на осем години, разкриват архивите на полицията.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1970 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.13 | 02:07

1
Чалгата е виновна!!!Истината е, че британците са деградирали шибаняци, известни с кръвосмесителни връзки от векове ,от племето на което са се пръкнали такива като Чърчил и Савил

Добави коментар

Водещи новини