Информационен център за референдума откри БСП в Перник

  • 09 януари 2013 15:44

  • 770
  • 1
Информационен център за референдума откри БСП в Перник
©

Информационен център за предстоящия референдум откри в центъра на Перник Областната организация на БСП. Центърът ще предоставя информация на гражданите във вид на печатни материали и на видеостена. Той ще работи всеки делничен ден, включително и събота от 10 до 19 часа.

Инициативата е подкрепена от коалиционните партньори на местно ниво на социалистите - Земеделски народен съюз /ЗНС/, Партия "Българска социалдемокрация", Комунистическа партия на България, политически клуб "Тракия", Съюз на патриотичните сили "Защита" и др. Те обявиха, че ще агитират перничани да се включат активно в референдума да кажат "да" на изграждането на нова атомна централа у нас.

Според социалистите, АЕЦ "Белене" става заложник на геополитически интереси.

Атомната енергия засега остава не само най-евтината, но и най-екологичната, заяви председателят на пернишката организация на ЗНС Хринимир Генчев, предаде БТА.

Последвайте канала на

770 1

Коментари 1

Добави коментар
ДО БОГ

2013.01.10 | 10:37

1
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите и ромите,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава те и той ще си получат заслуженото. АМИН

Добави коментар

Водещи новини