Яне Янев иска да нищи скандала с дюните

  • 09 януари 2013 12:28

  • 1077
  • 2
Яне Янев иска да нищи скандала с дюните
© Булфото

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, предлага временната парламентарна анкетна комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта, чиито  председател той е, да се самосезира по случая с продажбата на дюни край Несебър.

На пресконференция в парламента Янев посочи, че комисията е компетентна да се занимава с този случай и няма смисъл от друга  комисия, която тепърва да се сформира и да започва от нулева позиция. Ние имаме опит, рутина и експертиза, за да можем да  свършим в по-бърз порядък тази дейност, каза той.

Янев посочи, че този вид проблеми са тръгнали още от миналия мандат, но смята, че сега има политическа воля всичко това да  бъде извадено наяве, обществото да си направи извода, а прокуратурата да предприеме необходимите действия. Според Янев комисията може да представи първите резултати по казуса в рамките на месец. Той добави, че ще започнат работа с последната сделка, която е лансирана от еколози и медии, и ще се върнат назад до първата реализирана сделка за замяна на земи от горския фонд. Обществото трябва да е наясно с колко е ощетен републиканският бюджет и какви вреди са нанесени на българската природа, заключи Янев.

Последвайте канала на

БТА
1077 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДО БОГ яне и бБ.

2013.01.10 | 08:06

2
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите, ромите и автобусите на съседни нам държави ,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава ТЕ и ТОЙ ще си получат заслуженото. АМИН
shatterer

2013.01.10 | 08:05

1
Ха ха ха.....и на софианците да не се позволява да гласуват.....щото все малоумници избират!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини