Нана изостави Иван и Андрей

  • 08 януари 2013 07:30

  • 6819
  • 0
Нана изостави Иван и Андрей
©

Нана избра Нова телевизия и заряза продуцентите си Иван и Андрей. Тя им съобщила решението си точно навръх Нова година. Нана продължава да работи в "Съдебен спор", където предаването се роди. Не е вярно, че ще слиза от екрана, както беше предварително съобщено, твърди пред "Всеки ден" главният редактор на предаването Жоро Игнатов. Той също остава в Нова телевизия.

Не виждаме причина да местим предаването където и да е. То е живяло в ефира на Нова вече 99 епизода, в неделя ще бъде излъчен епизод №100, каза Игнатов. Остава обаче загадка как ще се нарича предаването на Нана, тъй като името "Съдебен спор" е част от проекта на продуцентите Иван и Андрей. Именно те са взели лиценза на шоуто, а Нана е била избрана за лице. Най-вероятно под угрозата от съдебно дело "Нова телевизия" ще се наложи да промени името.

Съдебен спор ще започне по ТВ7 от средата на февруари. На този етап рубриката няма да има водещ, а основна фигура става съдия Искра Онцова. Нана, заедно с главния редактор Жоро Игнатов отрекли, че причина за решението им да зарежат Иван и Андрей са пари.

Последвайте канала на

Novini.bg
6819 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини