АПИ: Коментарите на Румен Петков отново целят само той да влезе в новините

  • 07 януари 2013 17:53

  • 935
  • 1
АПИ: Коментарите на Румен Петков отново целят само той да влезе в новините
© Булфото

19 снегопочистващи машини работят на Хаинбоаз, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Снегопочистването на прохода започна още в 23 ч. на 6 януари 2013 г. и снегопочистващите дейности не са спирали, за да се осигури проходимостта му при зимни условия. На територията на Областно пътно управление Стара Загора и вчера, и днес на прохода работят общо 9 снегопочистващи машини, а на територията на Областно пътно управление Велико Търново – 10 /снепочистваща и опесъчаваща техника/.

Днес от 6 часа сутринта до момента на АМ „Хемус“ в участъка София- п.в. Стрелок (преди Ябланица) работят без прекъсване 38 машини. Движението по магистралата не е спирано и не са се образували задръстванията. Контролиращият екип на АПИ е регистрирал закъсняла първоначална реакция от страна на пътноподдържащата фирма, за което ще бъдат наложени санкции на изпълнителя.

Направените днес коментари от народния представител Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в са некоректни и са поредният му безпомощен опит да влезе в новините, използвайки зимната обстановка, служейки си с манипулативни обобщения, с които се омаловажава труда на много хора, ангажирани със зимното поддържане на републиканската пътна мрежа.

Днес през деня по републиканските пътища на страната са работили 950 машини.

Последвайте канала на

Десислава Станева
935 1

Коментари 1

Добави коментар
joro diloov

2013.01.08 | 00:05

1
V 9.00h,sutrinta toi e bil o6te pian,kak e upravliaval kola.........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини