Наплив на руснаци и сърби в Пампорово

  • 07 януари 2013 12:05

  • 2652
  • 0
Наплив на руснаци и сърби в Пампорово
©

Пампорово е пълно с руснаци и сърби, установи репортерска проверка. След почивните дни за Коледа и Нова година, когато преобладаваха българските туристи, сега родопския курорт се напълни с туристи от славянските народи, които честват Коледа на 6-ти януари.

Най-много рускоговорящи клиенти отчитат апартхотелите, чиято база е напълно резервирана до 13-ти януари. След 13-ти, Пампорово отново ще е пълно на 100% заради предстоящия старт за Европейската купа по ски алпийски дисциплини, както и заради Световното първенство за ски учители, на което Родопите домакинстват за пръв път, откакто се развива ски спорта. От днес повечето хотели смъкват и цените на услугите.

След скока за Нова година, когато традиционно ски-центъра се пука по шевовете, сега цените на нощувките падат с около 50%. В петзвезден хотел, нощувката в двойна стая, заедно със закуска, вечеря и лифт карта е 125лв. на легло. Цената за апартамент е 161лв. на човек. С 20лв. по-евтини са пакетите с карта за лифта и закуска, без вечеря. За петдневен престой се дава 5% отстъпка. Цените са в сила до 31 март.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини