Фандъкова: Пътищата в София са почистени

  • 07 януари 2013 07:15

  • 768
  • 0
Фандъкова: Пътищата в София са почистени
©

До момента в София няма никакви проблеми за  движението на градския транспорт, освен в Бистришко шосе, но там започнаха почистване и обработки със смеси. Обработват се трасетата на градския транспорт, спирките и подлезите и където е възможно снегорините ще влизат и в малките улички.

164 снегопочистващи машини работят към момента в София. Първите обработки започнаха в 4.00 часа и към 6.00 часа започнаха втори обработки срещу заледяване. Това заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в сутрешния блок на БНТ по повод снеговалежа в столицата.

По телефона се включи и шефът на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров. Той заяви, че всички пътища от републиканската пътна мрежа се почистват и се обработват със смеси. Затруднения в движението има в Разградска област - наложени са ограничения за движение на камиони над 10 тона. "Екипите ни са готови и тази година ще се обработват със соли, за да няма затруднения в предвижването на гражданите", заяви още той.

Последвайте канала на

768 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини