Майка използва 6 - годишната си дъщеря, за да краде (снимка)

  • 04 януари 2013 08:47

  • 2513
  • 4
Майка използва 6 - годишната си дъщеря, за да краде (снимка)
©

От малък магазин в самия център на София от години се краде - по малко, но редовно. Някой отвлича вниманието на продавачката, а друг прибира стоката. Крадат се алкохол, шоколади, бонбони и цигари. Само в края на миналата година са извършени три кражби.

„Влязоха едно момиче и една майка, момичето започна да ме забаламосва - чай да й направя, разсипа чайовете по земята. Докато събирах чайовете, майката обиколи рафтовете в магазина, през това време е прибрала разни бомбониери, шоколади. С помощта на детето, детето също е прибирало разни неща в чантата си. Прибраха каквото можеха, защото бях на кафе машината, там няма видимост. След което си платиха чая и си тръгнаха. Много ми стана любопитно как едно дете, което е сигурно 5-6-годишно може да краде. Явно е обучено”, разказва магазинерката пред БТВ.

Професионалната крадла, която експлоатира и обучава детето си да извършва престъпления, отново се връща в магазина.

Собственикът на магазина пуска жалба в полицията, носи и записи с кражбите и лицата на извършителите, но в районното му обясняват, че не могат да пуснат диска. В крайна сметка успяват да видят записа само на една от кражбите. Залавят извършителите.

Майката, която използва детето си, за да краде, е задържана, защото е разпозната по вече отворения запис от магазина. Многократно е задържана и осъждана за кражби. От Първо районно уверяват, че откраднатите шоколади могат да вкарат рецидивистката в затвора.

През следващите месеци ще се разбере съдбата на жената и на 6-годишната й дъщеря.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2513 4

Коментари 4

Добави коментар
Мата Хари

2013.01.04 | 19:42

3
Не ги винете.Крадат,защото са гладни от бедност крадат.Богатите не трябва да се крадат,а да им се вземе цялото богатство чрез революция.
Трендафилова

2013.01.05 | 22:17

4
Те не крадат хляб.....а шоколади.Кой гладуващ ще открадне шоколад?
Чуклев

2013.01.04 | 17:00

2
майката хваща око и ще избие шоколадите за седмица само малко да се по напъъъъъънее
хахаха

2013.01.04 | 15:40

1
Няма нищо за чудене. Нашите джебчийки изкарват годишно средно по 75-100 000евро. Завършилите Харвард, Оксфорд и т.н. които са на заплата, взимат доста по-малко.

Добави коментар

Водещи новини