Найденов: Спорният терен е покрит с пясък, но наоколо навсякъде има построени сгради

  • 04 януари 2013 08:35

  • 1231
  • 4
Найденов: Спорният терен е покрит с пясък, но наоколо навсякъде има построени сгради
©

Тази сутрин имаше съвещание с областния управител на Несебър, кметът на града и всички институции, които са засегнати от казуса със спорните земи, съобщи министърът на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

"Аз поисках да видя документите, дали основание този терен да не бъде защитена територия", информира той.

"Аз мислех, че теренът е на първа линия, а той е на около 500 метра от плажа", съобщи Найденов.  Министърът заяви, че е изненадан и от факта, че въпросният терен, независимо че е покрит с пясък, е заобиколен от сгради.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на припомни, че сагата с въпросния терен е тръгнала през 2007 година.

Министърът помоли всички заинтересовани да изчакат с коментарите, докато излязат докладите. Той бе категоричен, че ако има нарушение, документите ще бъдат предадени на прокуратурата.

Найденов съобщи, че проверката ще бъде разширена и няма да обхване въпросните 29 дка, защото сградите около него може също да са построени върху дюни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1231 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.01.04 | 12:24

4
имам чувството, че на ББ и Найденов може да е виновен за състоянието в което се намира Държавата и Стефан Стамболов.
Този министър няма спирачки

2013.01.04 | 12:23

3
Ей джуклест боклук що за лъжец и мръсник си ...нямаш спирачки ...и твоето време ще дойде !!!
Българин

2013.01.04 | 12:23

2
За това състояние на България е виновен Осман Паша.

2013.01.04 | 10:56

1
като ги слуша човек, царе в това да се оправдават, как са невинни и чисти горките, поведени, неразбрали, а да бъркат в меда и да ближат пръсти го могат и всички навързани в далаверите , кой кум, кой сват, кой вътрешен министър.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини