Данък "котка" от тази година във Варна (снимки)

  • 03 януари 2013 12:24

  • 2256
  • 8
Данък "котка" от тази година във Варна (снимки)
© Булфото

Данък "котка" влиза в сила от тази година във Варна.

Собствениците на домашни любимци трябва задължително да регистрират питомците си в общината и да плащат по 24 лв. на година за всеки от тях. Освен това, те вече няма да имат право на повече от две животни вкъщи. В противен случай ги чака глоба до 500 лв.

Очаква се организациите за защита на животните да сигнализират евроинституциите за мярката, която не стимулира цивилизовано и хуманно отношение към животните, а стимулира нарастване броят на безпризорните котки.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2256 8

Коментари 8

Добави коментар
бай Благой

2013.01.10 | 22:16

8
Ами да! Варна е един чист и приветлив Европейски град. Улиците ни са перфектни - чисти и без дупки, тротоарите и те - блестят! Варненци нямат проблеми и с водоснабдяването (особено живеещите във Виница)! Останал е един, едничък проблем - КОТКИТЕ ! Но добричкият ни кмет ще се справи и с тях - тъкмо са му по силите...
Симеон Велики

2013.01.10 | 22:15

7
Мутрите от Герб ще искат пари и за това ,че сме живи ,после тези пари отиват при мангалите,те гласуват 100% за мутренската партия и те им позволяват да безчинстват както и където си поискат-Боко ти мангал ли си?
Гост

2013.01.10 | 22:15

6
ГЛУПОСТИТЕ НА ВЛССТ ИМАЩИТЕ НЯМАТ КРАЙ!!! Данък котка... право само на 2 жовотни .... вие луди ли сте бе?!?!?!? Какво искате да си приспим животните ли защото с тази мисъл сте се събудили ?!?! Това не е нормално и хуманно ако искам ще имам и 5 вижотни грижа ли се за тях - те са си моя грижа! Хората прибират животни от улицата защото общинарите си гледат само джоба... и всесто да им благодарът че прибират животинките и се грижат за тях те им режат крилата!!!! Как не ви е срам?!?! Направете улиците... направете общински паркинги с данъците, направете повече градинки за децата .... достатъчно данъци плащаме и вие само изяждате парите! Стига с тия глупости !!! Хора пускайте петиция за махане на този закон!!!
Котка

2013.01.07 | 12:48

5
продължавам от "бай Благой" : ... И кучетата ги няма по улиците, и не стъпваме по "бомбички" оставени след тях! И стопаните на кучетата са съвестни хора - ... наистина, във Варна остана едничък проблем за решаване - КОТКИТЕ.
murzik

2013.01.07 | 09:34

4
Варненските власт-мутри съвсем изтрещяха

2013.01.07 | 09:34

3
Става ми тъжно за тези, които посмеят да ми се месят колко животинки, как и къде ще гледам. Като се замисля предпочитам да гледам свине в мазата, отколкото по телевизията.
Borys Czonkow - East News

2013.01.07 | 09:34

2
Учудвам се, че омбусманът още не е реагирал срещу антидемократичното решение на нещастните варненски общинари. "Какво друго може да се очаква от нация, която смятат за най-тъпата в Европа" - такива са вече коментарите в полската преса. Истината е обаче, че най-тъпите в България са тези, които ние ги избираме. Те трябва да слугуват на нас, а не ние на тях. Какво друго може да измисли авторът на този "закон" - шефът на комисията "Обществен ред и сигурност" Станислав Темелков от Атака? Нали ако я нямаше демокрацията и Европейския Съюз неговата партия щеше да въведе в България фашизъм (само му вижте физиономията и му чуйте инфантилните аргументи). Трябва ли да чакаме да въведат задължителни видео камери в апартаментите ни, за да следят общинарите колко котки храним и срещу евентоална зоофилия? Не е ли вече време варненци да последват софиянци и, докато все още се намират червени домати, да обсипят с тях общината на неадекватния вече кмет>
Гост

2013.01.07 | 09:34

1
Извинете ме за грешките в правописа имам малък проблем с компютъра!

Добави коментар

Водещи новини