Кукер побойник влачил жена си за семейния Голф

  • 03 януари 2013 09:19

  • 2030
  • 1
Кукер побойник влачил жена си за семейния Голф
©

Скандалният строителен работник и побойник от кв. “Струмско” в Благоевград Иван Урлачки е бил обвинен от местната кукерска група и в кражба на пари.

В сигнали до полицията членове на групата, в която са записани 200 души, твърдят, че Урлачки прибрал 1000 лв. от миналогодишната кукерска заработка, а на 1 януари т. г. заедно със сина му Георги, се опитали да провалят тазгодишното представяне, след като заплашили със саморазправа останалите кукери и налетели на бой на десетина от тях.Според един от най-върлите и запалени участници в кукерските представяния на струмчани, бизнесмена и миналогодишен кандидат за общински съветник Иван Хамбарджийски-Бриндо, кражбата станала ясна на отчетно-изборното събрание на участниците в игрите от квартала, проведено на 28 декември 2012 г., съобщава в. ”Струма”.

”Всички пари от миналогодишния кукерски празник бяха останали на съхранение във Ванчо Урлачки, разказа Бриндо. Заделихме 1200 лв. за музиката и 350 лв. за камера за този 1 януари и се оказа, че липсват 1000 лв. от миналата година. Когато го попитахме къде са парите, той просто стана и напусна събранието”, твърди Бриндо.

На 1 януари, явно раздразнени, че няма да държат тази година събраните средства от кукерските обиколки, баща и син Урлачки се нахвърлили на част от момчетата в групата и се опитали да си върнат кукерския авторитет с юмруци.

Вбесен от скандала им, часове по-късно Бриндо публикува на страницата си във Фейсбук любопитни твърдения. Освен кражбата и опита им да бият кукерите Бриндо е посочил и друга кражба. Той твърди, че Георги Урлачки, който работи като монтьор, откраднал лично от него няколко кожи за кукерски костюм, после си признал за кражбата и дал на Бриндо 600 лв., въпреки че те стрували 2600 лв.

”Ако не получа до 4 януари парите, които ми дължи, ще го острижа гола глава”, зарече се Хамбарджийски. Като назидание той държи Гошо да му докара и телевизора от магазина на съпругата си, който щял да подари на старческия дом в кв. “Струмско”.

Това не е първата жалба в полицията срещу фамилия Урлачки. До средата на декември 2012 г. срещу 56-годишния Иван Урлачки имаше 6 жалби, депозирани от негови роднини за системен психически тормоз. Те са от съпругата му Маргарита и семействата на трите им деца. Самата Маргарита Урлачка, която преди работеше в Териториалното статистическо бюро в Благоевград и многократно ставаше жертва на мъжа си, който й чупеше ръцете и скубеше цели кичури коса от главата й, от няколко месеца живее в столичен център за жени, жертви на домашно насилие. Тя успя да избяга от Урлачки малко след като той я завърза за семейния голф и я влачи стотици метри в покрайнините на Благоевград.

Последвайте канала на

Novini.bg
2030 1

Коментари 1

Добави коментар
бай Благой

2014.10.25 | 21:16

1
Къде си полицийооооооо!? Къде са прокуратурата и съда? Защо е на свобода този изверг? И ако утре убие някой кой ще носи вината? А може би се надявате някой друг да ви свърши работата?...Някой да побеснее и да го наръга с вилата... или да го гръмне с ловната си пушка...? И... защо сте ни Вие тогава?

Добави коментар

Водещи новини