Криминално проявен унищожи входната врата на съседката си с брадва

  • 01 януари 2013 12:22

  • 1710
  • 0
Криминално проявен унищожи входната врата на съседката си с брадва
©

42-годишен криминално проявен и осъждан е унищожил входната врата на съседката си във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази нощ, около 02,35 ч. след като се почерпил с алкохол и посрещнал Новата година И. А. се сетил за съседката си, с която имал интимни взаимоотношения, но същата вечер тя била с друг. Ядосал се и започнал да налага входната врата с брадва. Случката се разиграла в жилищен блок на ул. „В. Ботева”. На мястото пристигнал повиканият полицейски екип, който задържал 42-годишния мъж. По случая е образувано бързо производство.

Служители на Районно управление „Полиция”–Полски Тръмбеш установиха водач на лек автомобил, лишен от правоуправление. Тази нощ, около 03.45 ч. на общински път между Полски Тръмбеш и с. Раданово за проверка е бил спрян лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от 32-годишния Г. Г. от П. Тръмбеш. В хода на проверката е установено, че водачът е лишен от право да управлява моторно превозно средство по административен ред. Същата нощ Г. Г. е седнал зад волана и с 1,56 промила алкохол. Същият е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1710 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини