Найденов: Имаме най-рестриктивния закон за горите

  • 31 декември 2012 16:00

  • 1939
  • 3
Найденов: Имаме най-рестриктивния закон за горите
©

Имаме може би най-рестриктивния закон за горите в момента – закон, който пречи на инвестиционните намерения, закон, който лишава от поминък определени територии. Това заяви на пресконференция министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Смятам за нормално някой да чуе и тези хора, които протестират в Банско, допълни той.

Моя коментар съм го направил, когато сме коментирали промените в конкретния закон. Имаше протести, с които правителството се съобрази. Визирам тези на Орлов мост, каза министърът. Той посочи, че тогава е искал да отиде при протестиращите, свързал се е с Тома Белев и е поискал да отиде, но са му обяснили, че има опасност да ескалира напрежението. Не е вярно, че тогава никой не е ул гражданите. Заради това, че ги чухме, тези промени, които бяхме планирали, ги оттеглихме. Смятам за нормално, някой да чуе и тези хора, които протестират в Банско”, каза Найденов.

Земеделският министър добави, че паралелно с протестите на Орлов мост е имало и протести в Банско. Моето мнение е, че проблемите не се решават с протести, а на масата на преговорите, категориюен бе той.

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 са присъствали на протестите в Банско, защото са били в региона, и са отишли по свое решение, смята Найденов. 

Последвайте канала на

1939 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.01.01 | 22:49

3
Случайно били там а?!МАМКА ИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гаврош

2013.01.01 | 22:49

2
Крадците от Герб се чудят ,къде да си вложат крадените пари .Искра Фидосова си храни кучето със сьомга-бедната свинкя.
!!!

2013.01.01 | 17:05

1
Благодарение на това обаче имаме (все още) запазени гори!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини