Тийнейджър в тежко състояние след пиянско меле

  • 29 декември 2012 12:53

  • 1845
  • 0
Тийнейджър в тежко състояние след пиянско меле
©

18-годишен младеж е в тежко състояние след инцидент при пиянско сбиване тази нощ в Камено, това съобщиха от ОД МВР Бургас.

Около 01.05 ч. тази нощ в Районно управление "Полиция" - Камено е получено съобщение за скандал, прераснал в сбиване, между петима младежи, възникнал в заведение "Централ" в Камено. Констатирано е, че след употреба на алкохол по битови причини между клиенти на заведението възниква пререкание, което прерастнало в сбиване. Единият от младежите – П.Г., 18-годишен от Камено политнал и опитал да се хване за близко намиращия се Т.Й., 31-годишен от Камено. Двамата заедно паднали през прозорец, разположен на около 5 метра от земята, счупвайки стъклото му. При идването на полицаите на местопроизшествието, П.Г. лежал неподвижно на земята под прозореца, а Т.Й. бил тръгнал да търси лекарска помощ в поликлиниката в града. Пострадалият П.Г. е откаран в МБАЛ - Бургас, където му е направена спешна операция, но продължава да е в тежко здравословно състояние. Т.Й. получил натъртвания и охлузни рани от падането, тъй като след повличането от П.Г. през прозореца, вероятно е паднал върху тялото му. От скандала пострадал и трети мъж от Камено, който е настанен за лечение в бургаската болница.

Причините за инцидента в заведението са в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Камено по образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1845 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини