Трима души пострадаха в катастрофа

  • 26 декември 2012 10:57

  • 883
  • 0
Трима души пострадаха в катастрофа
©

Двама мъже и жена са пострадалите при пътния инцидент в района на с. Въглевци, заради който беше затворен Проходът на Републиката, съобщиха от ОД на МВР – Велико Търново.

Произшествието стана вчера, около 12.45 часа. Товарен автомобил „Рено Премиум”, с прикачено полуремарке, управляван от 43-годишният турски гражданин Б. К., предприел маневра изпреварване в зоната на лява крива и забранителна маркировка на движещият се пред него товарен автомобил „Ман" с прикачено полуремарке, също управляван от турски гражданин, при насрещно движещ се лек автомобил „Ауди 100”, управляван от 30-годишният В. Н. от Девня. За да избегне челен удар, водачът на лекия автомобил предприел маневра навлизане в лентата за насрещно движение и се ударил странично в товарния автомобил „Ман". В резултат на това са пострадали водача на лекия автомобил, който е бил откаран в Спешна помощ – Велико Търново с контузия на десен крак и таз. След преглед е освободен за домашно лечение и возещите се в лекия автомобил 33-годишен мъж и 36-годишина жена и двамата от Девня. След преглед те също са освободени за домашно лечение.

Водачите са изпробвани за алкохол с техническо средство, пробите са отрицателни. По случая в РУП – Велико Търново е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

883 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини