Семейство Обама поздрави американците за Коледа

  • 23 декември 2012 12:28

  • 657
  • 0
Семейство Обама поздрави американците за Коледа
©

Президентът на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и съпругата му Мишел отправиха поздравление към американците по случай Рождество Христово, в което благодариха на военнослужещите и изразиха специална подкрепа за пострадалите от супербурята Санди и за близките на жертвите на стрелбата в Нютаун, съобщи британският в. "Телеграф".

В своето празнично послание президентът и съпругата му призоваха американците да намерят начин да почетат и подкрепят ветераните и семействата на военните и да се грижат един за друг през празничните дни.

"В цяла Америка семействата на военните се събират отново заедно. Така че нека тази седмица да отдадем благодарност на нашите ветерани и техните семейства. И нека да кажем молитва за всички наши войници, особено тези в Афганистан, които прекарват празниците в чужбина, като рискуват живота си, за да защитават свободите, които са ни скъпи", заяви Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Той и първата дама също така изразиха подкрепа за семействата на жертвите на масовото убийство в Нютаун и за пострадалите от урагана Санди.

"В тази страна се грижим един за друг. И в сезона на благодетелността и на даренията е вдъхновяващо да видиш как толкова много хора в цяла Америка отделят време, за да помогнат на тези, които имат най-голяма нужда", каза Мишел Обама.

"Това е част от нещата, които ни правят толкова състрадателна нация. А тази година знам, че много от вас отправят тази доброта към семействата, които продължават да събират останките от урагана Санди, и се молят за хората в Нютаун, Кънектикът", заяви Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Президентското семейство е в Хавай за Рождество Христово, отбелязва "Телеграф".

Последвайте канала на

БТА
657 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини