Прокурорката по делото "Килърите": Хората вече могат да си върнат доверието в съда

  • 21 декември 2012 07:46

  • 1171
  • 1
Прокурорката по делото "Килърите": Хората вече могат да си върнат доверието в съда
©

Присъдите по делото "Килърите" е знак, че може гражданите да върнат доверието си в съдебната система.

Такова мнение изрази окръжния прокурор на Шумен Ася Петрова пред Нова телевизия. Тя припомни, че присъдите на "Килърите" могат да бъдат обжалвани пред Апелативния съд във Варна. Петрова изрази надежда обаче и на по - горната инстанция всички да бъде потвърдено.

Ася Петрова е категорична, че има достатъчни безспорни доказателства за налагането на осъдителните присъди на "Килърите".

Според държавният обвинител, делото е приключило в рамките на разумния срок. Тя е на мнение, че процесът не е бил прибързан, но сподели, че делото е било изключително трудно.

Прокурорката по нашумялото дело заяви, че не очаква да има външно въздействие на по - горните инстанции. Ася Петрова не даде прогноза кога може окончателно да приключи делото "Килърите".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1171 1

Коментари 1

Добави коментар
martin dobrev

2012.12.21 | 17:12

1
Тия бяха единствените които спираха алчността на депутатите и убиваха "кандидат мутрите" .Както и при "Наглите" които бяха съвременните Робин Хутовци които вземаха от богатите и даваха на бедните и те са в затвора.Защо не влязат в затвора депутатите с милионите които "не се сещат от къде са им" или катаджиите които спират пиян той дава 20 лв и след 100 метра убива дете на пешеходна пътека.Защо не обяснят на майката и бащата,че животът на детето му беше продаден за 20 лв?

Добави коментар

Водещи новини